[pomoc] Error koji se pojavio niotkud

Započeo ivanrogulj, Decembar 30, 2011, 09:46:03 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ja sam novi u skriptanju. I isao sam compile napraviti i normalno je radilo. Onda sam opet usao u pawno da compile napravim i dalo mi je errore. Neznam kako ih popraviti pa sam vratio stariju verziju svojih skripti koja je normalno radila i opet isti error

C:\Users\Rogulj\Desktop\server\gamemodes\FactionGame.pwn(15312) : error 021: symbol already defined: "strtok"
C:\Users\Rogulj\Desktop\server\gamemodes\FactionGame.pwn(15327) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small
C:\Users\Rogulj\Desktop\server\gamemodes\FactionGame.pwn(23763) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small
C:\Users\Rogulj\Desktop\server\gamemodes\FactionGame.pwn(23801) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small
C:\Users\Rogulj\Desktop\server\gamemodes\FactionGame.pwn(23839) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small
C:\Users\Rogulj\Desktop\server\gamemodes\FactionGame.pwn(25180) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small
C:\Users\Rogulj\Desktop\server\gamemodes\FactionGame.pwn(27031) : warning 219: local variable "mod" shadows a variable at a preceding level

probaj otvori ga preko tog pawna opet.
Balkan Online Public CS 1.6
IP:188.40.52.207:27027
Forum: www.cs-balkanonline.site40.net
Posjetite nas......