[FS] AntiCheat - Balkan Security v0.9 - UPDATE (26.8.2012)

Započeo [BR]Maki187, Decembar 24, 2011, 21:32:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Anticheat je veoma dobar,ali imam da prijavim jedan bag.Naime,anticheat koristim za svoj mod od nule,i sad logujem se i prodje jedno 2 minuta i odmah kikuje za,ja mislim,airbrake.Nisam siguran da li je airbrake jer sam ga davno testao.I da admin sam i stavio sam sve kao sto pise u instalacija.txt ali me ipak kickuje.Do cega moze biti?

Ja sam ga ubacio i isto odem adminduznost a stavio sam Adminprotect i stalno me kickuje zbog airbrakea i jetpacka.U 0.3e verziji mi to nije radio.Pomoc!!

Svaka cast :)

SA:MP Member Since: 14.05.2008
If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling

Da li da edit SafeJBC_GivePlayerMoney u  AC_BS_GivePlayerMoney  ??
[/center]

server log zasto ovako mi pokazuje i ne mi pusta server
Filterscripts
---------------
   Loading filterscript 'AntiCheat.amx'...
  Doslo je do greske!

Del od skripte:

fopen("AC/anticheat.ini", io_write);
print("Doslo je do greske!");
SnimiAC();
fclose(file);
www.Game-State.eu" style="border-style: none;

Citat: Wucha poslato Februar 16, 2013, 10:47:15 PRE PODNE
Da li da edit SafeJBC_GivePlayerMoney u  AC_BS_GivePlayerMoney  ??

Normalno, inace SafeJBC_ ne sluzi nicemu

Citat: AlpinaWorld poslato Februar 22, 2013, 11:34:24 PRE PODNE
server log zasto ovako mi pokazuje i ne mi pusta server
Filterscripts
---------------
   Loading filterscript 'AntiCheat.amx'...
  Doslo je do greske!

Del od skripte:

print("Doslo je do greske!");
SnimiAC();
fclose(file);

Pusta ti server odnosno lepo sve radi, inace to je greskica u skripti, i mislim da je jasno uocljiva

Ovo:

Zameni sa ovim:

fopen("AC-BS/anticheat.ini", io_write);

Inace ta greska ne utice na rad servera.

ado97

Daj mi reci kako da ono uklonim kad se igrac uloguje da pise: Ovaj server koristi AntiCheat by Maki187 (Marko Ditijevic) kako vec...:D Hvala!!

Citat: TuKy poslato Mart 02, 2013, 15:00:46 POSLE PODNE
Daj mi reci kako da ono uklonim kad se igrac uloguje da pise: Ovaj server koristi AntiCheat by Maki187 (Marko Ditijevic) kako vec...:D Hvala!!
momak to ti je kradja creditsa :S
Pravim RP,DM,TDM,STUNT, Freeroam modove od 0 za pare, nacini placanja : Paypal ili banka

To je zabranjeno da uklonis, a za slabe skriptere, neiskusne i bez znanja to je nemoguce ukloniti, jedino za nekog sa malo vise znanja.

Inace, ako saznam da neko preimenuje AC i slicne stvari, vrlo lako cu ga naterati da vrati staro ime i creditse, nekima sam to vec uradio, i pokajali su se, zato pazi sta radis :)

[quote author=
Maki187 link=topic=35102.msg483434#msg483434 date=1362242175]

To je zabranjeno da uklonis, a za slabe skriptere, neiskusne i bez znanja to je nemoguce ukloniti, jedino za nekog sa malo vise znanja.

Inace, ako saznam da neko preimenuje AC i slicne stvari, vrlo lako cu ga naterati da vrati staro ime i creditse, nekima sam to vec uradio, i pokajali su se, zato pazi sta radis :)
[/quote]
Budi siguran da ce ti ovo uraditi jer je Maki inace cutljiv,ali kad krene najebu svi :D

Evo recicu ti kako da odradis to,ali to nemoj da radis to nije uredu,neko se trudio da ovaj AC uraditi a ti bih da smaknes da pise Maki i da stavis tvoje ime,to je jednostavno Kradja.OnPlayerConnect to ko sto je Maki reko ne sklanjaj pokajaces se ;)

Respect:ColdPlay,Artie,dnjl.