Crime Streets Video [DOK JE JOS BIO ZIV] :(

Započeo Jiganov, Maj 15, 2009, 14:38:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo jedan video koji smo napravili dok je bio jos ziv ovaj server.....Mislim ja sam ga napravio.....I sad ovaj mod sam uzeo i prepravljam ga i ima da pokrenem opet nesto na sjecanje na Crime Streets...

http://www.youtube.com/watch?v=3rdUoXnKkLk

REST IN PEACE !!! :D  :(

M-Gun

Ma nisam slika stavio ima o svakoj organizaciji po nesto.....Znaci svaka org je prikazana.....

matejdz

M-Gun

ja se ponado ono 6 min mi samo nes prica bolje da je sto vise slika a manje price da se slikovito dokaze scripta i sve

Pa sad ti kazem sve je na pocetku detaljno objasnjeno al onda kasnije na sredini otprilike imas bazu svake org.......
I jos je to samo 20 % sta je sve bilo na serveru  za objasnit...... Dosta toga.....
Poslednja Izmena: Maj 15, 2009, 14:49:56 POSLE PODNE od Amer_Mondo

ajme taj mi je server bio zakon...

ja stvorim 1m i sada odo natocit benzin...
i ono gore pise da mi je cijena dosla 1m i nije mi se benzin natocio...

ajme poludio sam...heheheh

Hhhehe  ma to je bio jedan jedini bug xD...Ali evo opet stara ekipa Amer_Mondo Max_Snake...Tacno sa Crime Streets......Ali sada drugo ime :D

hehe imam ja scriptu crime streetsa i sve to imam hehe
ito besplatno je nabavio zajebo heada i dobio je xd :D
Poslednja Izmena: Maj 29, 2009, 10:15:32 PRE PODNE od admir

Citat: admir poslato Maj 29, 2009, 09:56:06 PRE PODNE
hehe imam ja scriptu crime streetsa i sve to imam hehe
ito besplatno je nabavio zajebo heada i dobio je xd :D
bgm bolje ti je da sutis nego tu da se blatis xD

Nez ko ti je dao al ako saznam da server (ako otvoris) ima nasu skriptu jeban si pravo :D

ahaha komi prijeti ma bolan malo izmjenim ime dodam jos malo i kob sazno da je to ta scripta a scripta je mogu rec odlicna hehe dobar mod a dao mi jedan od admina

matejdz

Skripta je bila zbugana, trebalo je dosta posla na njoj napraviti...

A ti Ana_Blond bi morao izmjeniti puno toga, ali nisi bas neki skripter thumbsup