[Pomoc] Error

Započeo Ryan Sanchez, Decembar 23, 2011, 15:56:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Neki sam Download
Detaljan opis problema: Imam error, nemogu ga rjesit
Dio skripte: / Hocu da testtam Mod, a nemogu od ovog errora
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

C:\Users\Toni\Desktop\Scripts\Breakdown Script\gamemodes\breakdownls.pwn(21) : fatal error 100: cannot read from file: "screenf"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

vlado_plavsic

Otvori mod iz pawna koji je dosao sa tim modom.

vlado_plavsic

Citat: [HQ] Mapper poslato Decembar 23, 2011, 16:18:48 POSLE PODNE
Citat: [TX]Vlado_Plavsic aka Plavsa poslato Decembar 23, 2011, 15:56:39 POSLE PODNE
Otvori mod iz pawna koji je dosao sa tim modom.

I sta sad o.O
Bas si i pomogo

Za normalnog coveka bi bilo dovoljno.

Taj error ti izbacuje zato sto nemas sscanf inc u svom pawno direktorijumu.Skini ga i ubaci

obijasni lepo coveku kak oda popravi to
Balkan Online Public CS 1.6
IP:188.40.52.207:27027
Forum: www.cs-balkanonline.site40.net
Posjetite nas......

vlado_plavsic

Prvo i osnovno moras imati taj include u ovom direktorijumu. "server folder"\pawno\include . Ukoliko nemas pretrazi forum.
Ukoliko imas udji u "server folder"\pawno i pokreni pawno.exe i CTRL + O i lociraj mod i kompilaj tako bi trebalo da radi.
Ne bi' sada da padam kada sam stigao dovde...
Sta god da se desi , zauvek ostacu ovde
Ostacu ovde...Zauvek ostacu ovde...
Ne zelim nigde da odem ... Jer najlakse je uspeti al najteze je ostati covek !!!

vidite da mu izbacuje eror pod screenf a nee sscanf nadji include screenf i stavi ga u folder include koji se nalazzi u folderu pawno ili otidji u mapu gdje ti je taj mod i udji u mapu pawno i otvori pawno.exe zatim stisni ctrl+o i ovtori svoj gamemod i stisni f5

ama ljudi vidite da nije problem u sscanf nego u cannot read from file: "screenf"