OG:RP > AG:RP

Započeo [OG]undeR., Decembar 21, 2011, 01:43:17 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Gonss, kao jedan od vlasnika AG-a, resio je da sve prebaci na OG:RP. Razlog mozete dobiti na PM jer ne zelim svadju ovde.

http://www.og-samp.org
Poslednja Izmena: Decembar 21, 2011, 10:40:03 PRE PODNE od Dude

Jel to znaci da afrika ne postoji vise ili ?  :)
Ne igram SA:MP vise..

N0NE

Nije istina, afrika je sada tera to mozete vidjeit i ovdje http://forum.afrika-hq.com te na http://forum.tera-gc.com

molio bih administratore da izbrisu ove gluposti iznad

Hocete se vi dogovoriti s kim se afrika spojila? o cemu se tu radi uopce?

N0NE

radi se o tome da je gonss otiso na og pa sad misli sve igrace odvuc sa afrike koja se sad ove tera

Bilo kako bilo afrika gaming vise ne postoji?  :-X
Ne igram SA:MP vise..

auuuu bice ovo zaebana stvar haha,

AG vise nece postojati nikada ...
Sretno  :)

U ovome je stvar, gonss je jedini bio vlasnik, a n0ne i Sergio su htjeli da budu isto, sve su sami odlucivali. gonss se naljutio i otisao i rekao im da ti vise nije Afrika, te da je on jedini i pravi vlasnik Afrike, te da je odlucio da je zatvori. I otisao je sa undeR.-om praviti OG-samp, eto to je to, tako da Afrika vise ne postoji, to moyete pitati i NaneK-a, jer je on registrovao Afrika ime na sebe, te ga niko ne moye uyeti bey njegovog odobrenja, a NaneK se isto slaye sa gonssom, tako da AFRIKA NE POSTOJI
Last nick: Vectro64

Citat: Vectro64 poslato Decembar 21, 2011, 14:04:44 POSLE PODNE
U ovome je stvar, gonss je jedini bio vlasnik, a n0ne i Sergio su htjeli da budu isto, sve su sami odlucivali. gonss se naljutio i otisao i rekao im da ti vise nije Afrika, te da je on jedini i pravi vlasnik Afrike, te da je odlucio da je zatvori. I otisao je sa undeR.-om praviti OG-samp, eto to je to, tako da Afrika vise ne postoji, to moyete pitati i NaneK-a, jer je on registrovao Afrika ime na sebe, te ga niko ne moye uyeti bey njegovog odobrenja, a NaneK se isto slaye sa gonssom, tako da AFRIKA NE POSTOJI
jos su uzeli njegovu temu
imaju obojica pravo

Citat: [TEG]Dr.Ninex poslato Decembar 21, 2011, 14:06:09 POSLE PODNE
Citat: Vectro64 poslato Decembar 21, 2011, 14:04:44 POSLE PODNE
jos su uzeli njegovu temu
imaju obojica pravo

Ja sam vlasnik Tera Gaminga i Gonss je meni dao temu i databazu ako zelite mogu vam dati di je on to meni napisao? 
Since 19.6.2011 - P!xel

- Skripter
- Maper
- Web Developer

Citat: [TG] P!xel poslato Decembar 21, 2011, 14:33:46 POSLE PODNE
Ja sam vlasnik Tera Gaminga i Gonss je meni dao temu i databazu ako zelite mogu vam dati di je on to meni napisao? 
znaci ipak se spajaju s vama?

Citat: |W| KombinatoRâ,,¢ poslato Decembar 21, 2011, 14:57:07 POSLE PODNE
Citat: [TG] P!xel poslato Decembar 21, 2011, 14:33:46 POSLE PODNE
znaci ipak se spajaju s vama?

Nisu se spojili, nego se Afrika raspala, pa je dosla Tera da je zamjeni, stavila svoj domen, i sve ostalo, ime i sve, jedino sto je ostlo je Afrika mod, jer je od n0nea
Last nick: Vectro64