[TuT] Otvaranje kapija 0.3d

Započeo Lucic | Digital Hosting, Decembar 20, 2011, 21:52:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Ja sam rijesio taj problem..samo sam skinuo najnoviji streamer i promijenio u CreateDynamicObject i sve radi kako treba :D

Brw Svaka cast nisam probo valjda necu imat potrebe !!  :P

Ja sve napravim kako treba dodam createdynamicobject i movedynamicobject ali kad odem ig kapija nikako nece da se otvori, a doda mi warninge :S

Tex

skini novi streamer plugin i radice ti,neces morati rotacije praviti!

Hvala ti :D radi
Poslednja Izmena: Januar 22, 2012, 17:57:08 POSLE PODNE od M.R Black [CB]

Koja carina!
Citat: Fâ,¬nsQ poslato Jun 06, 2012, 15:27:14 POSLE PODNE
mozemi netko reci kada se sper.a dobiva imam 13 i pol godine, a nisam je dobio, moji drugari su to vec dobili, moze pomoc
nov sam pa neznam gdje trebam pitati

Super  ;) ;)
Balkan Underground Ex. Head Administrator
Balkan Underground Ex. Elite Moderator

© Stefan_Misurovic, 2010. - 2014.

Dobar tut  ;)

Napoli-Best team in the world.

Napoli-Best fans in the world.

Meni su se rotirale, Ja sam samo skinuo najnoviji Streamer zamjenuo sa starim iso u pawno pa compile pa u igru i radile su mi fino ;)

Citat: <[W00z!E]> poslato Januar 24, 2012, 21:42:06 POSLE PODNE
Meni su se rotirale, Ja sam samo skinuo najnoviji Streamer zamjenuo sa starim iso u pawno pa compile pa u igru i radile su mi fino ;)
De Link od Streamera
Koja carina!
mozemi netko reci kada se sper.a dobiva imam 13 i pol godine, a nisam je dobio, moji drugari su to vec dobili, moze pomoc

Mr.Gagi

Citat: | S-RP | K@lib@r .300 poslato Januar 26, 2012, 11:58:40 PRE PODNE
Citat: <[W00z!E]> poslato Januar 24, 2012, 21:42:06 POSLE PODNE
De Link od Streamera
Citat: [Bp]Eric_Mendez poslato Decembar 20, 2011, 21:52:16 POSLE PODNE
Ako koristite Streamer morate da skinete novi Streamer za 0.3d funkcije da Vam nebi bacalo errore kada dodate rotaciju na kraj funkcija i naravno umjesto CreateObject i MoveObject stavljate funkcije CreateDynamicObject i MoveDynamicObject. Taj Streamer mozete da skinete sa ovog linka: http://www.2shared.com/file/WCNvvXnv/streamer_plugin_v2_6_r26.html
Samo da procitas tutorial ti bi i kapije sredio

Taj TuT je kopiran s ZB SAMPa !
Koja carina!