[POMOC] local variable "str" shadows a variable at a preceding level

Započeo Dj_Scratch, Decembar 20, 2011, 21:21:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: moj mod od 0
Sta mi treba:

Sta bi ovo trebalo znacit? Kako da popravim?

Skripta koju koristim: Mod koji pravim od 0
Detaljan opis problema: Koristija san ovaj tut http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=298218 da napravim admin sistem i kada san ga napravija izbacilo mi je ove warninge

C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\CS\pawno\include\YSI\y_utils.inc(160) : warning 219: local variable "str" shadows a variable at a preceding level
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\CS\pawno\include\YSI\y_utils.inc(263) : warning 219: local variable "str" shadows a variable at a preceding level
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\CS\pawno\include\YSI\y_utils.inc(289) : warning 219: local variable "str" shadows a variable at a preceding level
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\CS\pawno\include\YSI\y_debug.inc(231) : warning 219: local variable "str" shadows a variable at a preceding level
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\CS\pawno\include\YSI\y_debug.inc(291) : warning 219: local variable "str" shadows a variable at a preceding level
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\CS\pawno\include\YSI\y_debug.inc(296) : warning 219: local variable "str" shadows a variable at a preceding level
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\CS\pawno\include\YSI\y_ini.inc(804) : warning 219: local variable "str" shadows a variable at a preceding level
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

7 Warnings.

Dio skripte: pa ovo mi je doslo kada sam ubacija admin sistem..
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

Kako da se rijesim ovih warninga?

Citat: my way poslato Decembar 20, 2011, 21:24:25 POSLE PODNE
ma ak ti sve radi cemu se sad mucit s tim.To je nebitno

Bitno je , nemože radit ako "shadowa" kod ispod nje , to ti se desi kada imaš 2 include-a u kojem su stalno definirane var. istog imena , jednostavno izmjeni sve str u stre stra il tako nešto.
"I'm a loser and a user so I don't need no accuser" - Billie Joe Armstrong

Jos ne razumin kako uklonit warninge..... na tim linijama mi nepise nista na str