(Pomoc)Server pada :S

Započeo [JB:RP]Esse, Decembar 18, 2011, 20:05:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: ClassicLife
Detaljan opis problema: Ovako kad je mod na hostu i nitko nije na serveru nista se ne desava mod radi non stop a kad netko udje ili ja npr igra 2,3,4,5,6,7 min zavisi kako kad i onda se server srusi prestane radit sam od sebe i da nekucas neku komandu samo da se vozas ili stojis on padne opet :S pokusavao sam popravit ali niakko naci bug server je na 0.3c-r5 verzi tako da mislim da nije do toga..molim vas moze pomoc tko ima volje nek skine mod u gamemodes ovdje na forumo ClassicLife i nek vidi co cega bi moglo biti hitno bi mi trebala pomoc :S
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): netreba

mislim da ti je to do hosta,kontaktiraj ih..

da ali kad stavim grandlarc obicni mod onda server nepada ali kad stavim ClassicLife ili LARP server pada mozda u tim modovima ima nesto sto server nepodrzava?moze li to biti?

Nije ti do moda do hosta je meni je na serveru radio normalno ClassicLife i LARP
Poslednja Izmena: Decembar 18, 2011, 20:26:31 POSLE PODNE od [CS]MasteR

Citat: Ronw poslato Decembar 18, 2011, 20:24:49 POSLE PODNE
da ali kad stavim grandlarc obicni mod onda server nepada ali kad stavim ClassicLife ili LARP server pada mozda u tim modovima ima nesto sto server nepodrzava?moze li to biti?

Pogledaj pluginse sve da li ne dostaje nesto od njih i pogledaj malo bolje cfg
Daj nam cfg da pogledamo

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

ooooooo jbt koji problemi vec 3 host koji sam uplatio i zajeba*eme opet !!!!!!!!!poludit cu.....

oni ce sigurno reci da nije do njih da mod nevalja :S

EVO CFG PA VIDITE

echo Executing Server Config...
lanmode 0
rcon_password 1234
maxplayers 50
port 7781
hostname Ping-kings.com:
gamemode0 CLRPbyRon 1
filterscripts lift
plugins streamer.so sscanf.so
announce 1
query 1
weburl www.ping-kings.com
maxnpc 0
onfoot_rate 40
incar_rate 40
weapon_rate 40
stream_distance 300.0
stream_rate 800
password 123

Prema cfg sve je uredu 100% ti je do hosta zato server pada.

Problem je u tome sto ce oni reci da je do moda i da nije do njih i na kraju ja izvisio :S

a moze li biti ikakav drugi problem da je do necega pa da probam popravit :S

Meni je radio mod i larp i ClassicLife normalno do hosta je ali oni uvek kazu da je do moda.

ok kontaktirat cu ih nemojte vise spamat da moderator nebi lock tko zna neki drugi razlog nek posta pa da probam rijesit jer nije mi jasno zasto ako je do njih grandlarc nepada ali vidit cu ja to s njima jos jednom kazem ako neko zna do cega je nek kaze :)

Mirnas_Tajic

a jesil mod pokretao na kucnom ? i padal

Woo

*

Citat: Versace poslato Decembar 19, 2011, 17:54:37 POSLE PODNE
uzmi host od KGB-a!
Nemoj kod KGB-a, nisu dobri sa samp-om, ja sam imao kod njih server i kada sam htio npr. da prebacim na novu verziju server, kaze mi frajer iz podrske: "Sta ti je to?" -.-'
Bolje ti je neki vec poznat host koji ima tradiciju hostanja samp servera, po potrebi strani.
Ali cisto sumnjam da ti je problem do hosta...
Just one more time.

ja imam server kod KGB-a definitivno najbolji i najaci hosting