ll TuT ll Jedan koristan tutorijal [Ownership]

Započeo SA | Lincoln Burrows, Decembar 12, 2011, 22:16:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Nadam se da ce vam dobro doci...
Imate za: Automobile,Motore,Plovidbe,Letjelice...izaberite nesto za sebe ;)

Ovako to izgleda:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
public VehTimer()
{
    print(" ");
    print(" ");
    print("Ownership");
   print("---------------");
   print(" ");
    print(" Prvi dio ownershipa ucitan! (Automobili)");
    for(new i=0; i< 300 ; i++)
   {
      Buylist[Carid] = CreateVehicle(Buylist[Modelid],Buylist[X3],Buylist[Y3],Buylist[Z3],Buylist[Rotation],-1,-1,-1);
      Spectating
  • =-1;
          new string[128];
          format(string, sizeof string, ""COL_RED"Vozilo na Prodaji: {FFFFFF}%s\n"COL_RED"Cijena: {FFFFFF}%i$ ", Buylist[Name],Buylist[Price]);
          CarLabels = Create3DTextLabel(string,0x0984C2FF,Buylist[X3],Buylist[Y3],Buylist[Z3]-0.5,30.0,0);
          Attach3DTextLabelToVehicle(CarLabels, Buylist[Carid], 0,0,0.5);
          SetVehicleNumberPlate(Buylist[Carid], "{FF0000}Prodaje se");
       }
        return 1;
    }

public BikeTimer()
    {
        print(" Drugi dio ownershipa ucitan! (Motori)");
        for(new i=0; i< 600 ; i++)
       {
          BikeBuylist[Carid] = CreateVehicle(BikeBuylist[Modelid],BikeBuylist[mX],BikeBuylist[mY],BikeBuylist[mZ],BikeBuylist[mRotation],-1,-1,-1);
          bSpectating
    • =-1;
            new string[128];
            format(string, sizeof string, ""COL_SVPLAVA"Motor na Prodaji: {FFFFFF}%s\n"COL_SVPLAVA"Cijena: {FFFFFF}%i$ ", BikeBuylist[bName],BikeBuylist[Price]);
            MotoBikeLabels = Create3DTextLabel(string,0x0984C2FF,BikeBuylist[mX],BikeBuylist[mY],BikeBuylist[mZ]-0.5,30.0,0);
            Attach3DTextLabelToVehicle(MotoBikeLabels, BikeBuylist[Carid], 0,0,0.5);
            SetVehicleNumberPlate(BikeBuylist[Carid], "{FF0000}Prodaje se");
         }
          return 1;
      }

public BoatTimer()
      {
          print(" Treci dio ownershipa ucitan! (Plovila)");
         {
            BoatBuylist[Carid] = CreateVehicle(BoatBuylist[Modelid],BoatBuylist[X3],BoatBuylist[Y3],BoatBuylist[Z3],BoatBuylist[Rotation],-1,-1,-1);
              BrodSpectating
      • =-1;
                new string[128];
              format(string, sizeof string, ""COL_YELLOW"Plovilo na Prodaji: {FFFFFF}%s\n"COL_YELLOW"Cijena: {FFFFFF}%i$ ", BoatBuylist[plName],BoatBuylist[Price]);
              PloviloLabels = Create3DTextLabel(string,0x0984C2FF,BoatBuylist[X3],BoatBuylist[Y3],BoatBuylist[Z3]-0.5,30.0,0);
              Attach3DTextLabelToVehicle(PloviloLabels, BoatBuylist[Carid], 0,0,0.5);
              SetVehicleNumberPlate(BoatBuylist[Carid], "{FF0000}Prodaje se");
           }
            return 1;
        }

public PlaneTimer()
        {
            print(" Cetvrti dio ownershipa ucitan! (Letjelice)");
           print(" ");
           print(" Gamemode je u potpunosti spreman za koristenje!");
           print("             Grand Evolution Role Play");
           {
              planeBuylist[Carid] = CreateVehicle(planeBuylist[Modelid],planeBuylist[X3],planeBuylist[Y3],planeBuylist[Z3],planeBuylist[Rotation],-1,-1,-1);
                planeSpectating
        • =-1;
                  new string[128];
                format(string, sizeof string, ""COL_ZELENA"Letjelica na Prodaji: {FFFFFF}%s\n"COL_ZELENA"Cijena: {FFFFFF}%i$ ", planeBuylist[leName],planeBuylist[Price]);
                PlaneLabels = Create3DTextLabel(string,0x0984C2FF,planeBuylist[X3],planeBuylist[Y3],planeBuylist[Z3]-0.5,30.0,0);
                Attach3DTextLabelToVehicle(PlaneLabels, planeBuylist[Carid], 0,0,0.5);
                SetVehicleNumberPlate(planeBuylist[Carid], "{FF0000}Prodaje se");
             }
              return 1;
          }
          ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Poslednja Izmena: Decembar 12, 2011, 22:19:05 POSLE PODNE od eRRor32

"Tutorijal" ?

Objasni mi ovih par linija

{
      planeBuylist[Carid] = CreateVehicle(planeBuylist[Modelid],planeBuylist[X3],planeBuylist[Y3],planeBuylist[Z3],planeBuylist[Rotation],-1,-1,-1);
        planeSpectating
=-1;

:)
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: Gotti747 poslato Decembar 12, 2011, 22:23:25 POSLE PODNE

Objasni mi ovih par linija

{
        planeSpectating
=-1;

:)

Volio bih i ja znati za sta su one,ali neznam brate ovo mi koristimo [tj koristili] smo na svom srw i extra radi :)
Vidio sam da ih dosta trazi ovako nesto pa  eto im ;)

Pa kad vec pises tutorijal fora ti je da objasnis svaku liniju, od ovoga si onda mogao da napravis FS pa da postavis kad vec ne znas da napises tutorijal. :)
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Loše, niotkud ne učitava/sprema vozila itd.
Ovo je izvaÄ'en samo jedan dio iz gamemoda  :D

Citat: Gotti747 poslato Decembar 12, 2011, 22:29:15 POSLE PODNE
Pa kad vec pises tutorijal fora ti je da objasnis svaku liniju, od ovoga si onda mogao da napravis FS pa da postavis kad vec ne znas da napises tutorijal. :)

E pa jbg,postavio sam jer mislim da ce im posluziti..ako ne onda neka ostane tako kako jest..
Pravit cu jos mnogo tut-ova pa neka uce ;)

Daj nepostavljajte mi ovakve glupave "tutoriale" al' sam se okido  :D

Ne vrijedi ti ni pisati , šta ako netko ima drukčiji mod blabla , prvo nauči barem osnove , scm , ubacivanje objekta , engleski , logike i onda se javi.
"I'm a loser and a user so I don't need no accuser" - Billie Joe Armstrong

SoNNix

Citat: 20 Dollar Nosebleed poslato Decembar 12, 2011, 22:34:27 POSLE PODNE
Daj nepostavljajte mi ovakve [cenzura]ave "tutoriale" al' sam se okido  :D

Ne vrijedi ti ni pisati , šta ako netko ima drukčiji mod blabla , prvo nauči barem osnove , scm , ubacivanje objekta , engleski , logike i onda se javi.

E pa sada vidim koliko ima glupih osoba na ovim netovima..
Brate ja pokusavam da uradim nesto svoje,sta si ti napravio ?
Ako imas svoj srw dodes ovdje da kupis teme od drugih osoba za koje se neko muci
Majmune jedan ne odgojeni!!
Ja sam tu da pokusam nekom pomoci..i kazem ti da radi ovo sve
a sada kako vi to kontate nezz
....A ti malo se nauci kulturi perveznjacino jedna!!

Citat: eRRor32 poslato Decembar 12, 2011, 22:41:19 POSLE PODNE
Citat: 20 Dollar Nosebleed poslato Decembar 12, 2011, 22:34:27 POSLE PODNE
Daj nepostavljajte mi ovakve [cenzura]ave "tutoriale" al' sam se okido  :D

E pa sada vidim koliko ima [cenzura]ih osoba na ovim netovima..
Brate ja pokusavam da uradim nesto svoje,sta si ti napravio ?
Ako imas svoj srw dodes ovdje da kupis teme od drugih osoba za koje se neko muci
[cenzura]e jedan ne odgojeni!!
Ja sam tu da pokusam nekom pomoci..i kazem ti da radi ovo sve
a sada kako vi to kontate nezz
....A ti malo se nauci kulturi perveznjacino jedna!!

I inače ja jednom skriptom od 2 linije mogu napraviti više nego ti "svime" tj. ničime.
Poslednja Izmena: Decembar 12, 2011, 22:59:17 POSLE PODNE od 20 Dollar Nosebleed
"I'm a loser and a user so I don't need no accuser" - Billie Joe Armstrong

To je samo par linija uzeto iz noxicus moda.... -.-
Just one more time.

Snich

CitatPravit cu jos mnogo tut-ova pa neka uce  ;)
Nije ovo kralju vidjelo tut-a