Balkan World spawn!

Započeo Paco, Decembar 12, 2011, 16:29:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Paco

Evo radimo mod od 0 i sad sam ja mapao spawn evo ocjenite ovo je prvi put da stavljam neki svoj rad!

A i nisam mnogo mapao imam low comp pa mi lagga i to,evo jedna mapa odnosno spawn pa vi ocjenite

Ovo je prijasnji Balkan Elite,a sadasnji Balkan World

Izvinite na laggu imam low comp Video: http://youtu.be/9vUCEvvpWMQ

Gotti747

*

Ne mogu da shvatim podelu, kao sto je balkanska...

Cvece raste iz betona?  8)

Inace solidna mapa.
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Paco

hahahaah imaj maste malo xD  8) 8)

Nije loša mapa, i nije to mašta to je nonrp, trebao si dodati makar sa strane nešto da oiviči a ovako se baš vidi da je iz betona, sve u svemu 8/10. :)

Meni nije nesto ocjena 7/10
Trazim Skriptera! Nagrada Head Admin

Paco

Ovo i nece biti RP server nego RPG/DM  :P

SteXi.ılllı.

*

the bigger the lie, the more they believe

Pa ako ima i malo RPG-a onda to bar trebaju biti mape ako ne mogu igraci :S prolazi cvece kroz ogradu..
ova naizmenicna svetla glupa, izgleda ko da si na aerodromu :D
7/10

Paco

a za ta svijetla mislio sam da su ova bijela i kad sam testo nije mi se dalo brisat  xD ali vjerovatno necemo koristiti ovaj spawn posto nesto chrasa igrica kad se spawnas tu

Citat: Gotti747 poslato Decembar 12, 2011, 16:37:11 POSLE PODNE
Cvece raste iz betona?  8)

Inace solidna mapa.

Hmm dobro je sam gdje ces ovdje pitat da ocjene ! ovjde samo mozes stavit da ti izblate neki rad i ako je dobar pojedini ce reci da nevalja !

Ovo mi se više čini kako aerodrom od tolike signalizacije tamo....

a i motori i bicikla parkirani kao da ih je tornado parkirao
Kada muškarac priča ženi bezobrazne stvari, to je seksualno uznemiravanje…
A kada žena to radi muškarcu to je 2 eura+PDV po minuti. :D

Paco

Evo ja tvoj aerodrom sad cekam imas 10 min da uradis.Ja sam to za 10 min uradio

Edit:Jest mod od 0 radnja u SF vidim da si se ti na forum rego ovo smo tek sad dobili forum pa trebamo malo uredit
Poslednja Izmena: Decembar 12, 2011, 19:16:10 POSLE PODNE od ρα¢σ_ѕιχχ

OK je..ako si pocetnik dobro je ali ipak je non-rp ovo cvece i prepunio si motore i bicikle..
OTISAO SAM BREEEEEEEEEEEEE

SoNNix