Balkan Force Obavijest!

Započeo Mrer-Dete kreten, Februar 10, 2010, 21:07:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: [BF]MreR poslato Februar 12, 2010, 19:04:10 POSLE PODNE
btw jesam ja otvorio temu da vi spammate?uostalom sta vas briga sta cemo mi imat i sta ce sve bit.. dal ce cheatanja admina sta vas to briga?chris bio cc owner a na gf-u gamemaster..radi toga je oso..zalosno stvarno.. ;D

kakve sada to veze ima ako smijem znati?Zar te nije majka učila da se ne ogovara druge ljude  ;)

Gotov sa SAMP - Proud vG Player
Visit Valhalla Gaming!

btw jesam ja otvorio temu da vi spammate?uostalom sta vas briga sta cemo mi imat i sta ce sve bit.. dal ce cheatanja admina sta vas to briga?chris bio cc owner a na gf-u gamemaster..radi toga je oso..zalosno stvarno.. ;D

Bojim se da si ti gadno pomjeso 2 Chrisa ;).

Ajde neka mi jos jednom neko kaze da sam na gf gamemaster, i nije gamemaster taj Chris_Ritter nego admin lvl3 mislim....

Usao sam na gf jednom i pitao tog lika zas moje ime ima, a on kaze jer mi se svida ;D, nemojte da vam dujmu moram vamo zvat da vam objasni... :D

ok al nemoj da me vrjedate stalno..nisam ja stroj za vrjedanje
Pazi šta pričaš okolo Mrer!!

By EvilEasy

iYoko

Ne.. Mi smo strojevi a ti si sredstvo za proizvode  ;D

ajde suti vise dojadio si mi ...payne lockaj temu vidis da spammaju...ako budem ikad otvaro temu recu ak iyoko posta da mu skucaju ban ..spammer

By EvilEasy

MrBaff

Citat: [BF]MreR poslato Februar 13, 2010, 08:24:54 PRE PODNE
ajde suti vise dojadio si mi ...payne lockaj temu vidis da spammaju...ako budem ikad otvaro temu recu ak iyoko posta da mu skucaju ban ..spammer
iyoko budel banovan ja cu tebi acc pobrisat :)

Citat: [BF]MreR poslato Februar 13, 2010, 08:24:54 PRE PODNE

Samo se ti javljaj, da ne pricam kako si mi jucer na msn spamao i vrjedao me...ti nebi smio ovdje uopce pravo postanja imat...

al sam te isprdo ---hahaha ---al svakog ko me zafrkava ja ga isprdamm .aaa..:D

By EvilEasy

Citat: [BF]MreR poslato Februar 13, 2010, 11:40:22 PRE PODNE
al sam te isprdo ---hahaha ---al svakog ko me zafrkava ja ga isprdamm .aaa..:D

Koga si ti isprdo, ma ja tebe zalim ti malleno deriste...pogledaj sebe pa onda druge...ti cak ni kad ces imat 15 neces znat vodit server..

Ludi Grad

aj sta vam je vise jbt....ko babe ste neke.....Chris iznenadjujes me........  :P  :-*   zbog spamanja i nekog vrijedjanja LOCK!!!!