GTX-Roleplay: Otvorene prijave za lidere (7.12.2011)

Započeo Slay, Decembar 07, 2011, 11:05:03 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

GTX GAMING

• PoÅ¡tovani članovi, prijave za lidere su otvorene, sada se svatko može prijaviti za lidera neke organizacije, svaki lider koji bude izabran dobit će rank na forumu lidera i time mogučnost da pristupi svom tajnom boardu gdje će moći vidjeti lozinku svoje baze na serveru, svaka baza ima rampu, a skoro svaka rampa ima svoju lozinku bez koje ne možete ući u bazu!

DOSTUPNE ORGANIZACIJE:

• LSPD - Los Santos Policija
  • 24 Sata - Novinari
  • Ured Gradonacelnika - Gradonacelnik grada Los Sanots
  • Nuestra Familia - Mafija
  • La Cosa Nostra - Mafija
  • Salvatores - Banda koja se bavi drogom
  • Agencija Hitman - Placeni ubojice

NAPOMENA: Sve organizacije označene 'zelenom' bojom su dostupne, ostale nisu.

Ukoliko se želite prijaviti za lidera to možete napraviti u sljedećem formatu:

[color=teal][b]Ime i Prezime[/b][/color] (RL):
[color=teal][b]Nick na serveru[/b][/color]:
[color=teal][b]Koliko imate godina[/b][/color] (RL):
[color=teal][b]Jeste li ikada bili lider[/b][/color]:
[color=teal][b]Koju organizaciju želite voditi[/b][/color]:
[color=teal][b]Uvjerite nas da ste baš vi bolji od ostalih za taj posao[/b][/color]:
[color=teal][b]Dali ste RP-er ili non RP-er[/b][/color]:
[color=teal][b]Zašto želite biti lider[/b][/color]:

PRIMJER PRIJAVE:

Ime i Prezime (RL): Kristijan Stipić
Nick na serveru: Andrew_Kramer
Koliko imate godina (RL): 18
Jeste li ikada bili lider: Jesam
Koju organizaciju želite voditi: La Cosa Nostra
Uvjerite nas da ste baš vi bolji od ostalih za taj posao: Volim raditi akcije sa svojim ljudima, brza zarada, sigurnost i naravno to radim sve kroz RP, mislim da se mogu uživjeti u taj posao i zabaviti sve na serveru
Dali ste RP-er ili non RP-er: RP-er
Zašto želite biti lider: Kao šta sam rekao, volim se uživiti u svoju ulogu na serveru. (ako budem prihvačen)

NAPOMENA: PRIJAVLJUJETE SE NA NAÅ EM FORUMU, NE OVDJE: www.gtx-gaming.net
Sretno svima sa prijavama!
Poslednja Izmena: Decembar 07, 2011, 11:07:52 PRE PODNE od ExtremePower
Kristijan Stipić

Paco

sretno prijavicu se kad dodem iz skole neam sad vremena  :'( :'(

hosting vam je studio4host
ja imam cod server na masini ko vi :D
sretno

Srećno, ko god Vam je radio logo i taj tu i onaj na forumu neka podesi text na SHARPEN i neka storke stavi na 1 max 2 lepše će biti manje će se videti oni pixeli
Poslednja Izmena: Decembar 07, 2011, 14:52:51 POSLE PODNE od [X-3]Talavander
Kada muškarac priča ženi bezobrazne stvari, to je seksualno uznemiravanje…
A kada žena to radi muškarcu to je 2 eura+PDV po minuti. :D

[quote author=[X-3]Talavander link=topic=34153.msg255567#msg255567 date=1323265955]
Srećno, ko god Vam je radio logo i taj tu i onaj na forumu neka podesi text na SHARPEN i neka storke stavi na 1 max 2 lepše će biti manje će se videti oni pixeli
[/quote]

Ako vec toliko filozofiras mozes i ti napraviti neke slike/logo-e za nas pa mi poslati na PM :P

Citat: [PG]Don_Johny poslato Decembar 07, 2011, 13:47:25 POSLE PODNE
hosting vam je studio4host

Da :)
Kristijan Stipić

Citat: ExtremePower poslato Decembar 07, 2011, 15:11:21 POSLE PODNE
[quote author=[X-3]Talavander link=topic=34153.msg255567#msg255567 date=1323265955]

Ako vec toliko filozofiras mozes i ti napraviti neke slike/logo-e za nas pa mi poslati na PM :P

[/quote]

Aj pokušaću nešto :D pošalji na PM dimenzije Logo-a
Kada muškarac priča ženi bezobrazne stvari, to je seksualno uznemiravanje…
A kada žena to radi muškarcu to je 2 eura+PDV po minuti. :D

...Neno...

Sasvim dovoljan broj organizacija.Sretno i da popunite sto prije ove organizacije. ;)

Super EP, samo ja mislim da su Nuestra i Cosa Nostra skoro iste, msm obe su iz italije, ako gresim ispravi me, i mislim da ti je bolje bilo da stavis 2-2 (2 bande, 2 mafije) posto mafije kontrolisu bande, a i sa savezima, da bude jednako, al ti si skripter :)

Dobrodo mislis samo sta smo mi smislili nesto sasvim drugo, a to ce se moc saznati tek u topicu sa opisom servera :)
Kristijan Stipić

odlicno! jesam li ja jos uvjek mapper ili xD
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Ajd srecno vam po onih par slika lepo mi izgleda nadam se da ce biti jos bolje na otvorenju ..

Eto forum se uredio puno u zadnja 2 sata, popravljeni neki bugovi i sl. puno kodova je promjenjeno...
Kristijan Stipić

Hvala jos jednom :)
Za 2 dana ce biti tocno 4 mj. rada GTX foruma, statistika nije nesto posebno velika ali je zadovoljavajuca s cinjenicom da mi ne reklamiramo puno kao ostali jednu reklamu u mj. dana i to je cak samo obavjest.

http://www.facebook.com/pages/GTX-Gaming/256845817708395?sk=wall
Poslednja Izmena: Decembar 08, 2011, 20:47:02 POSLE PODNE od ExtremePower
Kristijan Stipić

Danas će biti objava izabranih lidera, ako se još niste prijavili, a želite, još stignete:
http://forum.gtx-gaming.net/index.php?topic=186