Pocetnici ste ? Neznate nista ? Ovde su vam upustva za dobro mapanje..

Započeo Vegas., Decembar 06, 2011, 11:57:15 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vegas.

Kao prvo : I sam sam bio pocetnik nisam znao ni kapiju okrenuti :) ali sam polako ucio i sad cu vam dati nesto za profesionalsko mapanje..!

1. Objekat mozete okrenuti sa MD buton na misu, ili CTRL i strelice <, >, ili ko zna al je to tesko kliknite na predmet i F3, namjestite rotaciju..
2. Objekti vam se preklapaju ? Imate Page Up i Page Down..
3. Sporo i brzo kretanje predmeta ? Za to imate levi ALT i levi SHIFT
4. Da rotirate predmet ? koristite CTRL+PageUP, Page Down, strelice <, >, i strelice na prema gore i dole ..
5. Brisanje i kloniranje predmeta ? Za brisanje koristite button DELETE, a za kloniranje SHIFT+ALT, ne C jer vam izbacuje warning.

Nadam se da sam pomogao xD !
Poslednja Izmena: Decembar 06, 2011, 11:57:38 PRE PODNE od Vegas.

Pohvala za trud ali vec ima jedan tutorijal mnogo opsirniji i bolje objasnjen: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=4567.0

lock
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri