Afrika GameMod Obavjesti

Započeo Sergio_Don, Decembar 05, 2011, 23:59:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Sergio_Don

GameMod Novosti    

Na gamemodu koji je bio na otvaranju vršit će se mnoge izmjene radi optimizacije te uklanjanja lagga.

Neke od izmjena:    

• Mod vise nije djson, sad je MySQL koji donosi prednosti

• Smanjen potpuni lagg na registraciji

• Radi se na bugovima

• Popravak Organizacija

• Popravak Poslova

• Detaljan pregled server skripte, radi pronalaženja vecih bugova

• UCP Prednosti

• Moguva Registracija preko Foruma

• Sigovi sa statsima igraca

• Izrada Ownershipa za letjelice

• Izrada dinamickog event sistema

• Dodavanje jos vise osnovnih komandi

• Izrada unikatnih ilegalnih poslova

• Te Jos MNOGO Mnogo toga!!

Vlasnik- gonss
Head admini- n0nE i Sergio
Skripteri- n0nE i Sergio
Mapperi-.ılllı. Mayer .ılllı. Don_Guzman   Hitmanâ,,¢   Lopez  SteXi.ılllı.

• Ispricavamo se na prestanku sa obavjesti jer su u tijeku bile neke manje svaÄ'e te male izmjene, hvala na vasem strpljenju

S poštovanjem AGC Administracija
http://forum.afrika-hq.com
Poslednja Izmena: Decembar 06, 2011, 00:01:28 PRE PODNE od [AG]Don_Sergio

Srećno
Kada muškarac priča ženi bezobrazne stvari, to je seksualno uznemiravanje…
A kada žena to radi muškarcu to je 2 eura+PDV po minuti. :D

SoNNix

Sergio_Don

Sretno...
Moj savjet vam je da korsitite SQLite  ;)

dragan12

Ipak nista od spajanja mozda je tako i bolje. Nego sta je sa NaneK-om nema ga na forumu opet obrisao acc?

losa vam je odluka da koristite mysql... s oba plugina na 500 query-a jedan ne uspije...
Poslednja Izmena: Decembar 06, 2011, 09:45:30 PRE PODNE od Dude

N0NE

Citat: Dude poslato Decembar 06, 2011, 09:27:04 PRE PODNE
losa vam je odluka da koristite mysql... s oba plugina na 500 query-a jedan ne uspije...

Definitivno bolji od djsona koji je prije bio, a vidjet cemo kako ce radit, za sad nemam nikakvih problema sa njim

Citat: [AG]Don_Sergio poslato Decembar 05, 2011, 23:59:18 POSLE PODNE
Mod vise nije djson, sad je MySQL koji donosi prednosti[/b][/li][/list]

Tu vam se nista ne menja, bacili ste par sati posla ako ste mislili da cete ovako optimizovati mod :)
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: [AG] n0nE poslato Decembar 06, 2011, 10:22:46 PRE PODNE

Definitivno bolji od djsona koji je prije bio, a vidjet cemo kako ce radit, za sad nemam nikakvih problema sa njim

da mysql jeste bolji, samo sto ga moras koristiti kao plugin, tako da nije nikako bolji u konačnici... oba plugina često gube konekciju s bazom i zato i postoje callbackovi za situaciju kad qeury ne uspije, a ponavljanje neuspjelog query-a često dovede do crasha servera...
Poslednja Izmena: Decembar 06, 2011, 11:00:23 PRE PODNE od Dude

N0NE

Citat: Dude poslato Decembar 06, 2011, 10:59:58 PRE PODNE

da mysql jeste bolji, samo sto ga moras koristiti kao plugin, tako da nije nikako bolji u konačnici... oba plugina često gube konekciju s bazom i zato i postoje callbackovi za situaciju kad qeury ne uspije, a ponavljanje neuspjelog query-a često dovede do crasha servera...

da cito sam o tome bila je rasprava o mysql pluginu na forum samp al kazu da moze bez problem podrzati do 250 igraca vec preko pocinje da gubi query-e a onda pocne da sam radi debug(ali mislim da su fix to) i napravi debug fajl od 100mb

Citat: [AG] n0nE poslato Decembar 06, 2011, 11:13:24 PRE PODNE
Citat: Dude poslato Decembar 06, 2011, 10:59:58 PRE PODNE

da cito sam o tome bila je rasprava o mysql pluginu na forum samp al kazu da moze bez problem podrzati do 250 igraca vec preko pocinje da gubi query-e a onda pocne da sam radi debug(ali mislim da su fix to) i napravi debug fajl od 100mb

nema veze s debugom vec jednostavno ne moze toliko query-a raditi u kratkom vremenu, problem vec nastaje s oko 150 igraca online...

Sergio_Don

Citat: Gotti747 poslato Decembar 06, 2011, 10:57:34 PRE PODNE
    Citat: [AG]Don_Sergio poslato Decembar 05, 2011, 23:59:18 POSLE PODNE
    Mod vise nije djson, sad je MySQL koji donosi prednosti[/b][/li][/list]

Tu vam se nista ne menja, bacili ste par sati posla ako ste mislili da cete ovako optimizovati mod :)
    Nisam tu mislio na optimizaciju, tu sam mislio na Online UCP, Sigovi sa statsima igraca, registracija preko foruma i tako to...

Radije radi sa SQLite.. vec sam ti gore postao  ;)

Citat: [AG]Don_Sergio poslato Decembar 06, 2011, 00:26:58 PRE PODNE
    Citat: SoNNixâ,,¢ poslato Decembar 06, 2011, 00:16:03 PRE PODNE
    sretno...zelim da uspijete
    I mi to zelimo, ali nas uvjek nesto sprijeci u tome

Sprijeci vas to sto letite visoko :)
    A svi znamo staru poslovicu, netreba je sada ponavljati...