Trajko

Započeo [BF]Boris, Februar 09, 2010, 22:34:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

iYoko

Iako se ovo netice cyber kriminala diraktno htio bi ovo reci: Hackanje nema apsulutno nikakve veze sa indentitetom. Hackanje je kad iz nečega izvuces ono sto to nemoze. (napravis smetalo signala od digitrona i sl. )

Citat: galeb poslato Februar 10, 2010, 23:13:43 POSLE PODNE
Hehe, trajko je imao tisuce foruma tako da bi ispao faca, na jako lagan nacin se kao admin moze saznat sifra od tudih acc zato i postoji admin ;D,

Kolko ja znam smf password pretvara u onaj hash password do kojeg nemozes doc,tako da nije mogao saznat niciji password na taj nacin.Jedino sto on moze oko passworda je,promjenit password korisniku foruma na smfu.

Correlli

Citat: dinkO14 poslato Februar 10, 2010, 23:19:52 POSLE PODNE
Kolko ja znam smf password pretvara u onaj hash password do kojeg nemozes doc,tako da nije mogao saznat niciji password na taj nacin.Jedino sto on moze oko passworda je,promjenit password korisniku foruma na smfu.

Može se hash dešifrirat.

Citat: Don Correlli poslato Februar 10, 2010, 23:21:36 POSLE PODNE

Može se hash dešifrirat.
I to vrlo lako ako znas na koji nacin radi.

[NUDIM ]
Gang-Rush server TDM besplatno

Citat: Don Correlli poslato Februar 10, 2010, 23:21:36 POSLE PODNE

Može se hash dešifrirat.

Znam da se moze dešifrirat,pod "do kojeg nemozes doc" sam mislio na to da preko AdminPanela u SMF-u nemozes nac taj hash password.Ili se varam?

Correlli

Citat: dinkO14 poslato Februar 10, 2010, 23:44:16 POSLE PODNE
Znam da se moze dešifrirat,pod "do kojeg nemozes doc" sam mislio na to da preko AdminPanela u SMF-u nemozes nac taj hash password.Ili se varam?

U AdminPanelu ne, ali možeš na drukćiji naćin.

a sta nije lakse iskljucit hashiranje i onda imas plain password i ne trebas se mucit  :P

[CH]grudvo

Citat: JoeBullet v2.1 poslato Februar 11, 2010, 07:21:15 PRE PODNE
a sta nije lakse iskljucit hashiranje i onda imas plain password i ne trebas se mucit  :P

gagaag uzeo si mi post :D

nastoe

kakvo dubre joj sta bi ja takvim jadnicima radio isuse to ako je njemu zivot jadan nemora zato i druge zajebavati  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Poslednja Izmena: Februar 11, 2010, 08:55:53 PRE PODNE od ExtremePower

Ima ti Correlli iskustvo sa HASHOM pa njega pitaj hehehehehe  ;D ;D ;D

Ma don je neki cigo koji sve zna i gadi mi se pu xD

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

Ma ljudi nemojte imat posla sa trajkom uopće, neznam zašto uopće imate nekog posla sa njim kad znate da on uvijek nesto mora izvuc neku korist iz toga.

Correlli

Citat: Soprano poslato Februar 11, 2010, 09:27:32 PRE PODNE
Ima ti Correlli iskustvo sa HASHOM pa njega pitaj hehehehehe  ;D ;D ;D

Pa valjda znam kad sam išo na informatićku školu. :)
Poslednja Izmena: Februar 11, 2010, 13:33:48 POSLE PODNE od Don Correlli

Haha ma znas ti kurac moj don xD, koji si sad faks i godina ?

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

za to nit nemoras ic u skolu, u ovo doba sve pise na internetu samo treba znati citati (pogled na trajka) ;D