Pitanje za jezik

Započeo tebreks, Decembar 03, 2011, 13:47:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dali vi gledate na jezik servera? Na primer dali je srpski / hrvatski
Ako je server srpski, a vi ste hrvati, bi igrali na njemu?
Pitam ovo jer otvaram skoro server!

jezik ti je najmanji problem, napravi dobru skriptu i sakupi dobar tim  ::)
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Paco

da znaci napravi skriptu ali nemoj da ti skripta bude nacionalisticka kao dva servera koja necu navoditi

Jezik nije bitan,barem meni ja sam bosanac al sam igrao i na hrvatskim/srpskim serverima.
Bitno je da nemaš zastave i da ti svi budu jednaki,da npr u timu bude i drugih nacija.
[/center]

Jezik je ne bitan jer ja razumem/razumjem, sve što piše, bitno je da je skripta dobra, a jezik je ne bitan. Odnosno što ovi kažu ne trebaju ti neke nacionalne stvari, ipak je ovo igra, ne treba nam i ovdje ta ružna politika :S

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: [email protected]

Potpuno ti je nebitan jezik, svi smo mi ljudi i svi se razumemo, i svi ti nasi "jezici" su ISTI, sa par razlicitih izraza, fraza...
Naravno, kao sto su drugi rekli, samo nemoj stavljati nacionalisticke/patriotske stvari.

Evo ti klasican primer oko tog "postovanja" jezika:

Moj CH:FR server je u sastavu CroHerze zajednice, vlasnik CH zajednice je Soprano (Hrvat), sam naziv te zajednice podstice na Hrvatsku odnosno Hercegovinu, medjutim na mom Freeroam serveru pri ulasku imas da odaberes Srpsko/Hrvatski jezik (http://bs.wikipedia.org/wiki/Srpsko-hrvatski_jezik inace ja ove druge novonastale "jezike" ne priznajem) , a skripta je pisana na srpskom, tacnije na ekavici, samo iz tog razloga sto ja zivim na podrucju gde se govori tim jezikom i teze bi mi bilo da pisem skriptu na ijekavici, medjutim to ne predstavlja nikakav problem i drugim igracima koji ne govore ekavicom a igrali su na CH Freeroam serveru.
+ sto je CH najuspesnija i najstarija SA:MP zajednica na ovim prostorima, i niti jedan njen igrac se nije bunio sto je Freeroam server na ekavici a DM i RPG/DM su na ijekavici... apsolutno nema nikakve veze..
Poslednja Izmena: Decembar 04, 2011, 11:38:10 PRE PODNE od Gotti747
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: Gotti747 poslato Decembar 04, 2011, 11:32:27 PRE PODNE
Potpuno ti je nebitan jezik, svi smo mi ljudi i svi se razumemo, i svi ti nasi "jezici" su ISTI, sa par razlicitih izraza, fraza...
Naravno, kao sto su drugi rekli, samo nemoj stavljati nacionalisticke/patriotske stvari.

Evo ti klasican primer oko tog "postovanja" jezika:

Moj CH:FR server je u sastavu CroHerze zajednice, vlasnik CH zajednice je Soprano (Hrvat), sam naziv te zajednice podstice na Hrvatsku odnosno Hercegovinu, medjutim na mom Freeroam serveru pri ulasku imas da odaberes Srpsko/Hrvatski jezik (http://bs.wikipedia.org/wiki/Srpsko-hrvatski_jezik inace ja ove druge novonastale "jezike" ne priznajem) , a skripta je pisana na srpskom, tacnije na ekavici, samo iz tog razloga sto ja zivim na podrucju gde se govori tim jezikom i teze bi mi bilo da pisem skriptu na ijekavici, medjutim to ne predstavlja nikakav problem i drugim igracima koji ne govore ekavicom a igrali su na CH Freeroam serveru.
+ sto je CH najuspesnija i najstarija SA:MP zajednica na ovim prostorima, i niti jedan njen igrac se nije bunio sto je Freeroam server na ekavici a DM i RPG/DM su na ijekavici... apsolutno nema nikakve veze..

Bosanski jezik nije novonastali, štaviše samo se svi razlikuju Srpski(Ekavica), Hrvatski(Ikavica), Bosanski (Ijekavica) :S

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: [email protected]

3 covjeka je poslje mene napisalo da jezik nije bitan da je bitna skripta.

pa ljudi to sam i napiso ja u prvom postu !! Cemu spam?
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Citat: panameR. poslato Decembar 04, 2011, 12:52:08 POSLE PODNE
3 covjeka je poslje mene napisalo da jezik nije bitan da je bitna skripta.

pa ljudi to sam i napiso ja u prvom postu !! Cemu spam?

Pa iznose svoje mišljenje

Stavis bre Balkanski kakav srpski hrvatski...mesaj malo xD