Sto biste voljeli vidjeti u novoj verziji SA:MP-a?||#2

Započeo V_More, Decembar 02, 2011, 15:47:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: вιg вÏ...ηηу poslato Avgust 12, 2012, 13:06:07 POSLE PODNE
Volio bi da naprave ono za nikove.

Npr. hoćeÅ¡ da na neki server uÄ'eÅ¡, al' se ne možeÅ¡ sjetiti cijelog nicka, kucaÅ¡ samo prvo slovo i izaÄ'u ti nickovi sa tim slovom. Kao na FB kada E-Mail kucaÅ¡

TO bi bilo dobro

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

Npr. hoćeÅ¡ da na neki server uÄ'eÅ¡, al' se ne možeÅ¡ sjetiti cijelog nicka, kucaÅ¡ samo prvo slovo i izaÄ'u ti nickovi sa tim slovom. Kao na FB kada E-Mail kucaÅ¡

da da to mi se svidja

Mnogo realniju igru,grafiku puno bolju,vise oruzja,bolje i stvarne aute

Citat: Ali aka Diablo poslato Septembar 06, 2012, 15:54:56 POSLE PODNE
Mnogo realniju igru,grafiku puno bolju,vise oruzja,bolje i stvarne aute
`oces mozda i da ti odpevaju nesto uz to  :D
Do you know, in my country,I'm a "magico",a man with a dream,a man on the rise. To take nothing and make it something.Do you have a dream?

Citat: Dakmen Vujicic poslato Septembar 06, 2012, 18:19:50 POSLE PODNE
Ja bih volio da u novoj verziji sampa bude da nemoras otvarat portove da bi mogli ulazit igraci nego da se nemora to radit i da nemoras placat hosting nego da ti server ti pravis sve sam
Onda bi svaki srv imao po 3 igraca -.-'
ODSUTAN

Citat: dknez15 poslato Septembar 06, 2012, 13:53:00 POSLE PODNE

Slažem se sa tobom
My Work's on Balkan-Samp
[MAP] Luxury House at VineWood
[MAP] Pekara,Mesnica
[MAP] Luxury House 2

United City Roleplay
Moto Servera : Namjerno drugačiji.
IP : 217.26.67.46:7781
Site : www.unitedcommunity.tk

Nove funkcije za objekte. Primjer:
MoveObjectToDestination(objectid, x, y, z) - Pomjeranje objekta do destinicije, za više lokacija, za lift itd.
if(IsObjectInRangeOfPoint(objectid, x, y, z)) - Isto kao IfPlayerToPoint, samo Å¡to je ovo za objekte.
Ovo mi sada treba, a ne znam kako da napravim isto.
Poslednja Izmena: Septembar 07, 2012, 16:13:22 POSLE PODNE od вιg вυηηу

bilo bi lijepo da se ubaci da postoji mogucnost da se stave sva dugmad pod
OnPlayerKeyStateChange

Kad bih ponovo mogao da biram...al' nemozes da biras.
Zajebes jedan minus i ode ceo zadatak u kurac. Ceo fazon brate, nema druge sanse.

Voleo bih kad bi se svi sa:mp serveri prebacili na istu verziju zato sto mi je dosadno da moram da istaliram 10verzija i voleo bih kad bi mi neko dao FS Radar
Trazim server gde mogu da budem vlasnik ili suvlasnik znam skriptati,mapati i praviti filter skripte

P.S.Obrisi Inbox kad mi saljes poruku
My FB: www.facebook.com/jasamcrazy

Citat: |CraZy| poslato Septembar 12, 2012, 16:38:46 POSLE PODNE
Voleo bih kad bi se svi sa:mp serveri prebacili na istu verziju zato sto mi je dosadno da moram da istaliram 10verzija i voleo bih kad bi mi neko dao FS Radar
HAhAHAHHAHAHAHAH, sry za spam hhaha..
ODSUTAN

Mnogo bolje..ono za ADD servera nove ikone novo pri logovanju.. :D Jos mnogo toga.. :D novi modovi za kola :D
prst prst u cupi,prst prst u anus

Citat: Richard_Corleone poslato Septembar 18, 2012, 20:06:22 POSLE PODNE
Mnogo bolje..ono za ADD servera nove ikone novo pri logovanju.. :D Jos mnogo toga.. :D novi modovi za kola :D
OMG -.-' , ti možeš da promenis login , nove modove ne pravi SA:MP ekipa , i šta će ti nova add ikonica?
ODSUTAN

Bilo bi dobro da ti mozes ubaciti auto npr. ferrari umesto infernusa i da to vide svi igraci...ali da je to samo na tom serveru...  :)