Sto biste voljeli vidjeti u novoj verziji SA:MP-a?||#2

Započeo V_More, Decembar 02, 2011, 15:47:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

ako moze npr kao u cs imas svoj server i ubacis svoj skin/mod npr za infernusa ja imam ferrari mod ali da umesto infernusa na mom serveru svi imaju taj ferrari mod ako je to uopste moguce xD

Ali bi moralo da se ubaci i Fast Download Host za skidanje... A ne znam kako je sa instalacijom...
Drugo, nebi bilo dobro za lag i crash, jer kad se skupe 5 ljudi sa modovima, svima crasha... :(

@tema: Nove objekte i novi program za mappanje, puno bolji, mada se to ne tice bas verzije, al ajd... :-*

Trazenje servera po hostnejmu, da moze da se dissconectuje sa servera bez izlazenja iz sampa .
ODSUTAN

Volio bi da naprave ono za nikove.

Npr. hoćeÅ¡ da na neki server uÄ'eÅ¡, al' se ne možeÅ¡ sjetiti cijelog nicka, kucaÅ¡ samo prvo slovo i izaÄ'u ti nickovi sa tim slovom. Kao na FB kada E-Mail kucaÅ¡

Bilo bi fora nešto tipa kao što ima na CoD4 da ako ulaziš prvi put na neki server skine ti njihove oficijalne modove i onda te modove svi vide. :D
Ex. Samp player

Citat: No.X poslato Avgust 12, 2012, 22:18:17 POSLE PODNE
Bilo bi fora nešto tipa kao što ima na CoD4 da ako ulaziš prvi put na neki server skine ti njihove oficijalne modove i onda te modove svi vide. :D
Za to treba i Fast Download server, a stvara crash, jer ljudi sa istim modovima na jednom mestu crashaju ;)

Citat: [RS:RP]ukolazaNinje poslato Avgust 12, 2012, 22:56:50 POSLE PODNE
Citat: No.X link=topic=33911.msg36mooooorrrrrrrooooonnnniiiiiiiiiiiiiii#msg36mooooorrrrrrrooooonnnniiiiiiiiiiiiiii date=1344802697
Za to treba i Fast Download server, a stvara crash, jer ljudi sa istim modovima na jednom mestu crashaju ;)

zavisi kako je odradjen mod :) imas modova na gta garage ne stvaraju probleme samp-u....istina malo ih je ali ima....

OT: da se poradi malo na fun stvarima tipa tuning i to tako da se dodaju novi stunt objekti..itd

hmm, msm da nisi u pravu, jeste offtopic, ali moram :-\
bez obzira kakav je mod, ljudi na istom mestu sa istim modovima crashaju...

Najviše bi vidio da izmisle kao stream ID za CS tako nešto i za SA:MP.Ima neki botovi koji jebu server dobe ban pa promjene ruter i opet ulaze i tak cijelo vrijeme.Tako se to treba uvest i puno bolji bi bio SA:MP

@Shock, to bi mozda malo bilo previse :-\
Ipak, ako se nekom gleda TV, moze da gleda i ovako...A fps bi bio ocajan da postoji taj streamer. :D

Image i Video streamer za samp,e to bi bilo do jaja :)
Izvinjavam se na svim glupostima i ako sam nekome napisao nesto lose, neko drugi je koristio moj profil!

Ja bi izbrisao ESC abuse.... Vec sam to bio napisao, ali isto kao i u cod/cs... Mozes esc, ali ako te igraci pucaju da ti se trosi HP

Ali ESC nije uvek za Abuse kad te neko puca.
Npr. negde gde je biran score a gde te pucaju na Spawnu, onda iskoristis to, a posle objasnis :)

@tema: Takodje, za mene bi bilo zanimljivo da se ubace Smajlici za chat :)
I to neki lepi...To mi je skoro palo na pamet...Toga nema...A meni se svidja :)