Sto biste voljeli vidjeti u novoj verziji SA:MP-a?||#2

Započeo V_More, Decembar 02, 2011, 15:47:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Ja bi volija da stave! Da moze padat snig! I da napreve da citeri ne mogu uc to je to  :D
Trazim Skriptera! Nagrada Head Admin

Boris Spice

da to za citere kao u MTA,,,a i bilo bi dobro da se u gamemodove mogu stavljati auta iz modova

1.da kola mozes unistiti i ako nema nikog u njima kao u SP
2. da moze vlasnik ubacivati njegove modove u server i da ih imaju svi...[skinove kola put i sl]
3. da je kao u mta nemos uci sa sobeitom ili sl na server odma te izbaci

JA bih Želio da mozes uci u vozilo i kada pricas na mobitel.
;) :D ;D 8) :)

Citat: Mateo_Roosandic poslato Jun 27, 2012, 20:48:12 POSLE PODNE
JA bih Želio da mozes uci u vozilo i kada pricas na mobitel.
;) :D ;D 8) :)

moze se iskriptat, samo se makne special action ili se stavi odmah na sjedenje i stavi igraca na mjesto gdje je htio... naravno sve to da se napravi pod callbackom onplayerentervehicle...

- Da se mogu stavljati svoje teksture na server te zamjenivati.
- Da se mogu pregledavati videi (Nešto slično .avi , .wmw stream).

Citat: Lucky Luciano poslato Jun 27, 2012, 22:14:04 POSLE PODNE

jel bi i live tv ?
i teksture se mjenjaju pomocu modova

Citat: [M]Don Conellâ,,¢ poslato Jun 27, 2012, 22:34:58 POSLE PODNE
Citat: Lucky Luciano poslato Jun 27, 2012, 22:14:04 POSLE PODNE

jel bi i live tv ?
i teksture se mjenjaju pomocu modova

Da, ali da možeš razmijeniti teksture svoje da svi vide. Očito nisi dovoljno dorastao da razumiješ .

Pa ako postoji Radio streaming, zašto nebi i live tv. :D

EDIT: Npr. u scriptfiles tekstura.txd , da se koristi za stvari npr. plakati ili posteri.
Poslednja Izmena: Jun 27, 2012, 22:39:50 POSLE PODNE od Lucky Luciano

Da nema ESC abuse... Kao npr. (kao primjer) cod, na esc-u si i opet te mogu ubit... Previse se abuse sada... Npr. policija te ulovi, puca te i ti samo esc i boli te briga...

Amel Kesmer

- Da Kad imas svoje vozilo, i primer, Eksplodira, da ga izgubis kucas /v pise ti (greska) Vi nemate vise vozilo! ( Znam skriptat to   nego mi je sinula ta ideja, da svi znaju :D

- Da se naprave kamere za gradonacalnika, da ima 5 ekrana malih, i tu su kamere oko opstine, i negde vaznija mesta

- Da sam mozes sebi graditi kucu, da imas bager koji bi kopao, a ne fantazija nako, nego kopao, i ti sam sebi zaradivao i kupovao materijal da napravis kucu!

- Da se napravi Anti Hack Za rcon i botove

( Kad neko to pokusa uraditi da, automatski mu ispise da ne moze hakat itd )

1. ti je scriptable, kao i 2.

3. Nemoguce

4. Bude vjerojatno, tj. vec ima server-side, ali bi trebali poboljsati.
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

-Nebi bilo lose ubaciti 1-2 skina djece,tako kada se vjencas,k'o fol neko da ti bude dijete :D
-Da se ubaci efekt npr sa autom kada u mjestu dugo drzis W i S u isto vrijeme da se zapale gume malo i da ostanu probijene,vidio sam takav mod i imao sam ga,a nebi bilo lose to da ubace
-Neki bolji efekt ubijanja,kada pucas u nekoga da izlazi krv,a ne onako pucas i nista samo HP... :D

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

1, Evo jedna odlicna ideja ali neznam koliko je sad to moguce , Skinove , sve novo napravit znaci neki stistem slicno kao sims igra
znaci 1. biras lika on je onako skoro gol xD
onda posebno biras majicu , gace itd ... - ali bi ovo trebalo stvarno puno vremena

2. 
Da naprave neki program u kojem bi mogao ubaciti sliku ali sliku bilo koje velicine kao 1 TD , znam da ima sad oni program ali to radi preko 200 TD-a i mozes samo male slike ...

3. onda jos nesto ... da nekako naprave onaj efekt sudara znaci kad se sudaris dok vozis brzo da se nesto desi , onako izletis kroz prozor ili bar da se neko vrijeme nemozes pomaknut itd , ali da bude realisticno

4.
sad kad rade objekte nek naprave nekakve otoke ali onako da budu kao privatni otoci ,
Onako pjescani , ali malo veci i da su ravniji a opet realisticni ...

5.
jedan novi sistem , da svaki GM znaci svaki mod servera na neki nacin downlodas tj da nema vise onog da ti se ucitavaju objekti tek kad ti dodes do njih , vec da su oni vec ucitani , kao sti ima MTA , tako bih se smanjio lag i rijesili problemi , a tek mogucnosti za servere , mogli bi u potpunosti novi grad napraviti bez da se brinu o laggu

Btw ovo sto svi govore da mozes svoje modove ubacivati , ima jedan program , to sam prije pratio kao napreduje a sad nezz sto se zbiva
Evo vam link videa http://www.youtube.com/watch?v=etnDYT5mO-g&feature=related  , pa pogledajte sami

Poslednja Izmena: Jul 08, 2012, 15:28:30 POSLE PODNE od â„›4Vâ„°N
Copy Cat :)

Citat: SynicMaster99 poslato Mart 15, 2012, 11:22:56 PRE PODNE
Kad se pali samp da bude druga slika na pocetku :)

To već ima

1.Da se dodaju još neke cool animacije
2.Da se neki djelovi iz MTA kopiraju

Kada je igrač otišao G, pa H da se vraca isto sa tipkom H a ne kao sada sa F i ako imas srece onda ce ti se vratiti u auto ako ne iskocit ces iz auta i ako uspijes ostati u autu onda vise nemos opet ici H nego moras izaci pa uci