Sto biste voljeli vidjeti u novoj verziji SA:MP-a?||#2

Započeo V_More, Decembar 02, 2011, 15:47:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Prof.Dr.Johnyâ,,¢ poslato Decembar 12, 2011, 10:04:05 PRE PODNE
Citat: |W| KombinatoRâ,,¢ poslato Decembar 12, 2011, 09:45:08 PRE PODNE
Citat: Don_Johny poslato Decembar 12, 2011, 07:50:19 PRE PODNE
Da ubace /rcon lock [lozinka]
/rcon unlock
da se nemora stalno preko gpanela ic  :)

imas /rcon password [password]
ako mislis na zakljucavanje servera?
a za otkljucavanje ?
Samo kucaš /rcon password

Ne stavljaš ništa iza toga, ako nisi razumeo Seagala

:)
Poslednja Izmena: Januar 16, 2012, 21:23:21 POSLE PODNE od Leksa
A Å¡ta ako nemam potpis ?

Citat: Leksa poslato Januar 16, 2012, 21:22:39 POSLE PODNE
Samo kucaš /rcon password
Ne stavljaš ništa iza toga, ako nisi razumeo Seagala
:)

Citat: |W| Seagalâ,,¢ poslato Decembar 12, 2011, 14:44:55 POSLE PODNE
onda upises samo /rcon password i nista ne stavis iza password.. tj. onda nema passworda... kuzis ?
Citat: BloodMaster poslato Decembar 12, 2011, 16:23:54 POSLE PODNE
/rcon password 0

a da procitas sve postove ?
btw on je banan

Paco

Ja bih volio da bude kao u cod2 da se ukuca /record i da se snima jednostavno bez lagga bilo bi nam svima lakse jer neki imaju low comp kao ja i tesko je snimati sa laggom a pogotovo editovati

Citat: !вÑ"! ρα¢σ ѕιχχ poslato Januar 16, 2012, 21:39:28 POSLE PODNE
Ja bih volio da bude kao u cod2 da se ukuca /record i da se snima jednostavno bez lagga bilo bi nam svima lakse jer neki imaju low comp kao ja i tesko je snimati sa laggom a pogotovo editovati

Ima programa koji ne stvaraju toliki lag kao "Fraps" npr .. Dxtory , ja ga imam , podesis ga i merio sam fps bez njega i sa njim i pao je za 1-2 frejma. Tako da bi to bilo jedno od resenja za ovaj problem

Tako kako se trenutno slike mogu ubacivati, da se može i video.

J4€k

Zasto refreshate ali evo da i ja
Neznam jel ovo moguce sad ali da se slikao ubaci onako kao TD ali da zauzme 1 TD Ali ne ono samo one slike sto su u SAN Andreasu nego da mos svoje samo ubacis tamo medu server filove negdje i eto tako slika za TD

i jos nesto
Da mozes staviti sliku kao objekt znaci onako kao npr neko staklo samo da je slika na istom principu kao ovo gore

Ali decki mislim da je za sve ovo sad prekasno xD

Citat: Raven poslato Januar 29, 2012, 18:01:15 POSLE PODNE
Zasto refreshate ali evo da i ja

Zato sto je sticky tema
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Vidim da većina ekipe želi nešto što MTA već ima, lijepo....

Ja bi volio valove ko u mta,bas  bi rp bilo u moru sa brodom pa se namjesti da se otprilike nekad ig promjeni u neko doba i kad pecas onda slabo ribe ima itd..
[/center]

Bilo bi dobro da dodje jos par novih skinova kao sto su napravili za ovu 0.3d verziju,samo ovaj puta da ubace i skinove djece tako da kada se neki zene i to mogu da imaju djecu dobar fol bi bio :D

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

mak!

Bilo bi dobro da se izmapa fudbalski stadion i da se naprave timovi i navijači!To bi bilo odlično.

Citat: [MT]Fucker. poslato Februar 13, 2012, 00:12:55 PRE PODNE
Bilo bi dobro da se izmapa fudbalski stadion i da se naprave timovi i navijači!To bi bilo odlično.

scriptable  ???
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Bilo bi dobro kada bi mogli napraviti neki chat na samp klijentu i tamo da dodajemo prijatelje,i da mozemo gledati na kojem oni serveru trenutno igraju ili tako nesto ... poput steama ili xfire.