[POMOC]Organizacija

Započeo [RS]...Blackon...â„¢, Novembar 30, 2011, 19:56:21 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovako!Idem napraviti na mom server org.tj skinio sam sam server....(na www.samp.com)i stavio mod GF...I odlucio napraviti org...Sve sam tocno napravio,gledao sam po Tutovima i sta trebam napraviti da mi se sacuva?Da mi bude na serveru? Ja sam kad sam sve napravio stisnui na compile/run i pojavio mi se eror i nece mi uci na server!Pa mi treba odgovor sta trebam uciniti da mi se sacuvam org? Ili ako sam tocno stisnuo sta sam mozda pogrijesio?

Možda da otvoriÅ¡ temu po pravilima i daÅ¡ nam te errore i linije, možda bi ti pomogli? Pa nije moja Nene bila Vidovita Ä'emila, pa da znam koji su ti errori i greÅ¡ke :S

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: [email protected]

Citat: [A]Michael poslato Novembar 30, 2011, 20:10:16 POSLE PODNE
Možda da otvoriÅ¡ temu po pravilima i daÅ¡ nam te errore i linije, možda bi ti pomogli? Pa nije moja Nene bila Vidovita Ä'emila, pa da znam koji su ti errori i greÅ¡ke :S

ne razumin kako da je otvorim po pravilima,ajde daj primjer!I kako da slikam te erore?

Citat: Ante Bucan poslato Novembar 30, 2011, 20:26:07 POSLE PODNE

ne razumin kako da je otvorim po pravilima,ajde daj primjer!I kako da slikam te erore?

Ma ovo nije za ovaj podforum fulio si bro..

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: [email protected]

Citat: [A]Michael poslato Novembar 30, 2011, 20:41:31 POSLE PODNE
Citat: Ante Bucan poslato Novembar 30, 2011, 20:26:07 POSLE PODNE

Ma ovo nije za ovaj podforum fulio si bro..

nego?

Citat: Ante Bucan poslato Novembar 30, 2011, 19:56:21 POSLE PODNE
bude na serveru? Ja sam kad sam sve napravio stisnui na compile/run i pojavio mi se eror i nece mi uci na server!

za rad servera je potreban amx file,a ako ti izbaci error,onda nema amx filea, moras popravit taj error...a ako neznas pitaj http://balkan-samp.com/forum/index.php?board=11.0 tu i onda compileas mod i trebalo bi radit, naravno,moras ga opet uploadat