Istina o Djuri i Croherzu

Započeo [SC] Davidâ„¢, Novembar 28, 2011, 16:11:45 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Ajd da vec i ja nesta odgovorim kad me vec napadaju ljudi ili bolje da kažem djeca čiji je vokabular na razini petogišnjaka...

to Å¡to prenosite maficin post s onog foruma su vam itekako veliki argumenti. Mogu i ja tako pisati o coreliu sta god zelim pa niti ne radim to, nije ovdje otjeran zbog mog osobnog razloga vec zbog neceg drugog, puno toga vi ne znate sta se dogadjalo...

Sad da se polako vratim na taj prvi post. Što se tiče Afrike, ja ne vidim da su oni uopće protjerani ovdje, kao što to neki pričaju, no istina je da su na razmatranju. Da sam siguran da je slika autentična onda bi ih protjerao, no pošto nisam siguran nisam to radio. Uglavnom, ne bojim se ja konkurencije za ch, najbolja konkurencija i jedina prava je Geforce. To je jedini server koji je prava zajednica i to ne ona instant zajednica koja nastane i radi mjesec dana na visokom nivou i onda totalno nestane, oni su nešto poput nas, ali mogu reći da imaju više starijih igrača i to dosta pa su i server s puno više roleplaya.

Nadalje Å¡to vidim u tekstu da mafica pise i naravno zna da je Theodore poslao poruku i tu mi sve postaje sumnjivije. Samo razmislite odakle to njemu? Kako on zna za pojedinosti tko je meni to poslao ako nije i tamo u timu, pa eto afrika preko njega sere nesto sto ne smiju sami reci... ljudi nema veze, necu vas protjerati, barem za sad, a samo me nastavite provocirati...

Da je mafica klinac to samo pokazuje i post o tužbi protiv mene... WTF!? - Probudi se iz dječjeg svijeta, nije ti ovo američki tinejdžerski film... Zamisli ja sam se urotio protiv Afrike i njega i tko zna koga još pa će netko podnijeti tužbu, jaoj dječja posla, veze s vezom nemaju...
Nitko od vas nije pravna osoba(mislim na vaše servere, zajednice itd.) i nemate pravne osnove za tužbu... no to je malo pre komlicirano za vas, igrajte se u svojem kinderbedu!

Sto se tice Zic-a on je banan iz drugog razloga, ali to nije veze imalo s njegovim serverom jer je on bio na sluzbenoj listi!

Nadalje istina je i da ch npr s BU serverom ima odlicne odnose, provjeravamo jedni drugima statse ako netko od nasih igraca prelazi s jednog na drugi server, cak sam i Gigi-a ukljucio u dev tim za novi ch mod, a premda se nismo slagali u pocetku, toliko o mrznji...

Gledajte ljudi, meni ovakvih [cenzura]osti ne treba, naÄ'e se par klinaca koji misle da su ne znam sta preko kompa i onda izmisljaju price. Ja nemam protiv nikoga nista, ali tko god prekrsi pravila bit ce kaznjen, mozda sam strozi, ali neki ljudi nikako da nauce. Nije ovo prvi puta da netko sere neke [cenzura]osti o meni, bez ikakvih dokaza, a razlog je iskljucivo ljubomora.

I za kraj, mene ne zanima tko je na kojem forumu, serveru i slično, sve će ovo za par godina kad se sjetite biti jedna velika [cenzura]ost i jedno razdoblje za eto prisjetit se. Nadam se da kada odrastete nećete biti derišta koja će samo tužakati jedni druge već da ćete biti normalni ljudi. Ja vremena nemam da se zezam sa vama pa zato rjesavam po kratkom postupku. Sad sigurno mislite, vidi ovoga sto sere [cenzura]osti, samo istina je kada si ispod nekoga bilo gdje da cekas da ga skines s "trona". Decki osvjestite se, ovo je samo virtualna [cenzura]ost, ne isplati se zivjeti ju...
Poslednja Izmena: Novembar 28, 2011, 23:53:00 POSLE PODNE od Dude

CitatDecki osvjestite se, ovo je samo virtualna [cenzura]ost, ne isplati se zivjeti ju...

Bas tako.

Samo ne razumem odakle vam to da je tog Theodora "poslao" Djura ?

Sve napaceni klinci puni ljubomore jbt.
OTISAO SAM BREEEEEEEEEEEEE

ma kakva je to glu-post oko Croherze...

da je Afrika u 20:00h proradila kako treba nebi bilo ovih gluposti, vec se sad izvlacite na druge, al to ide tako na ovom balkanu, glavno je okrivit nekog drugog... Theodore je napravio sta je napravio i to nikako nije u redu, i poslo je 'dude-u' , covjek je pitao samo sta je to, jer ima pravo pitat, jer se radi o zajednici na kojem je on vlasnik, i ima pravo branit svoje!

A sto se tice Croherze kao da se ona 'boji' konkurencije pa kao da 'dude' ih tjera sa ovog foruma?
A sta je sa BU? on ima jos uvjek puno igraca! sta je sa LB - i on isto ima puno igraca tako i sa GF i bivsim ED i BM!

Tako nemojte za svoje neuspjehe okrivljivat nekog drugog!!!
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

CitatDecki osvjestite se, ovo je samo virtualna [cenzura]ost, ne isplati se zivjeti ju...

Odavno su to trebali skontati...

Djeca !

Po meni BU propada, zasto?

Evo stavio sam nekoliko servera na listu Favourites, i dnevno ih pratim u razlicitim intervalima.

Na mojoj listi nalazi se server koji je otvoren prije 3 mjeseca, cak i manje, i kad god pogledam ima vise igraca od BU, jedan su ispod drugog.

Koji je to server, necu da navodim, ali protjeran je sa Balkan-Samp, jer navodno "fejka".

Otisao sam na taj server i provjerio sve, rezultate sam obnjavio na link uklonjen!, jer je ovdje vec bilo kasno. Dokazano je da ne fejkaju. No, evo, ja neznam toliko puno pa sam zato pitao an link uklonjen! i provjerio, ali opet nesto me vuklo da se detaljno ukljucim u istragu. Poslao sam nakon sedmice istrazivanja slike Kalcoru, koji je utvrdio da taj server ne fejka. Taj server sada dnevno ima po najmanje 50 igraca,  dok kad BU ima po 40-60, i ponekad 70, ali oni tad imaju i do 100,ali bit svega toga je da na serveru vladu ogroman roleplay. Istina, kad server ima toliko igraca, mora biti neko ko nezna pravila i sl. ali oni mu objasne, i nakon 2-3 dana, covjek RP-a ko lud. Mozda vam je ovo sad smjesno, ali stvarno je tako.

Vi mislite da sam ja novi ovdje, zbog cega, zbog broja mojih postova.

Prije 1.5 godinu otisao sam za Balkan-samp, skoro pa kad se otvorio, neznam tacno, ali evo vratio sam se opet.
Poslednja Izmena: Novembar 29, 2011, 12:02:59 POSLE PODNE od [BGRP]Markus
Ocekuje se otvaranje novog servera!!
Best Generation of Role Play

Trazi se:2 Pomocna skriptera,2 pomocna mappera;
Zasluge ce dobiti na serveru sa admin lvl-ovima

Svi zainteresovani neka se jave na PM za dalje upute.

Citat: [BGRP]Markus poslato Novembar 29, 2011, 12:01:53 POSLE PODNE
Po meni BU propada, zasto?

Evo stavio sam nekoliko servera na listu Favourites, i dnevno ih pratim u razlicitim intervalima.

Na mojoj listi nalazi se server koji je otvoren prije 3 mjeseca, cak i manje, i kad god pogledam ima vise igraca od BU, jedan su ispod drugog.

Koji je to server, necu da navodim, ali protjeran je sa Balkan-Samp, jer navodno "fejka".

Otisao sam na taj server i provjerio sve, rezultate sam obnjavio na link uklonjen!, jer je ovdje vec bilo kasno. Dokazano je da ne fejkaju. No, evo, ja neznam toliko puno pa sam zato pitao an link uklonjen! i provjerio, ali opet nesto me vuklo da se detaljno ukljucim u istragu. Poslao sam nakon sedmice istrazivanja slike Kalcoru, koji je utvrdio da taj server ne fejka. Taj server sada dnevno ima po najmanje 50 igraca,  dok kad BU ima po 40-60, i ponekad 70, ali oni tad imaju i do 100,ali bit svega toga je da na serveru vladu ogroman roleplay. Istina, kad server ima toliko igraca, mora biti neko ko nezna pravila i sl. ali oni mu objasne, i nakon 2-3 dana, covjek RP-a ko lud. Mozda vam je ovo sad smjesno, ali stvarno je tako.

Vi mislite da sam ja novi ovdje, zbog cega, zbog broja mojih postova.

Prije 1.5 godinu otisao sam za Balkan-samp, skoro pa kad se otvorio, neznam tacno, ali evo vratio sam se opet.

Po meni ti malo skreno s teme, zasto?
-Jel sad bilo dosta rasprave? aj LOCK