Eto jedno pitanje za raspravu

Započeo Bobo, Novembar 26, 2011, 18:30:08 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo kako sam i sam davno poceo uciti scriptati i polako se jos uvijek ucim,zanima me zasto kada se stavio oglas trazim scriptera jave se ljudi i dodu s govorom ja cu ti pomoci i ja bi scriptao...Sve bude super sve bude pet prvi dan. i do sada tako dosla ti scriptera i pokusaju uraditi istu stvar. 1.zavlace i muljaju. 2.Jedan nas je pokusao zatvoriti i unistiti, i 3.dosao je dobio je admina na serveru i forumu i pricao on kako je uradio svast na serveru itd da skratim covijek nije znao ni pawno otvoriti kamo li scriptati..
Sada postavljam pitanje zasto to odredeni ljudi rade i sto pokusavaju time dobiti..
Ima dobrih ljudi koji pomognu i svaka im cast i pohvala im na tome.ali se brzo zasite i nezele vise raditi...
nakraju se ispostavilo kod ljudi s kojim sam razgovarao da je najbolje otvoriti server ako znas scriptat.....

Eto kadasi se ti vec javio imam samo za reci same pohvale na tebe i samo tako nastavi...
Ma lricao sam o time da nerazumijem sto zele s takvim stavom postici a ako i skriptaju za novac niko im nece ni platiti jer tako stvaraju nepovjerenje.