Generation RolePlay || Vracanje statsa sa drugih servera

Započeo [GN] fLasH., Novembar 26, 2011, 17:32:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Generation RolePlay ima ponudu za vas. Ukoliko zelite preci na nas server[, a mrsko vam igrati od lvl 1, nudimo vam da nam posaljete svoju SLIKU STATSA sa drugih servera. U obzir dolazi samo CroHerze i GeForce. Vase statse vracamo 100% kao na jednom od ova dva servera. Ukoliko to zelite, obratite mi se na Pm na forumu http://gn-rp.com.ba/forum/index.php , nick mi je fLasH. a IG nick mi je Scot McFucker. Nadam se, de ce se vecini svidjeti ova ponuda. Server IP 188.40.57.132:7789
Poslednja Izmena: Novembar 26, 2011, 17:33:11 POSLE PODNE od fLasH.
Generation Roleplay uskoro! Mod se radi od 0. Do sad završeno 50% moda.
Uskoro forum online gdje će te moći pratiti razvijanje moda do otvaranja!

Malo ste se ufurali ali kako ocete rijetko ce vam ko doci sa CH I GF na server trebalo bi i vracat sa onih koji imaju po 3o igraca dnevno inace sretno sa serverom.

Nije tako lose posto se cesto javljaju sa takvim zahtevima srecno :)

Ne vracate sa dosta poznatih servera,a i malo mi je to glupo neki igraci se trude igraju ko budale a ovi drugi dodju i dobiju sve,sta je tu zanimljivo?
[/center]

Zlatan_Ibrahimovic

Ovo bas nije u redu znaci vracate ovima samo sa CH i GF pa to nisu jedini serveri ima ih dosta,ali stavite poznatih.Ima njih mnogo koji igraju na dosta servera i tamo sakupe lvle.I oni npr ne dobiju a ovi drugi dobiju...Nije realno za druge

Brate do koliko primate "Statse". Ja sam tako X puta naÄ'em sliku statsa, bum photoshop i sve izmjenjam i ja zaeban onda :D

Mislim neću ja igrat, samo nako informativno pitam xD
Poslednja Izmena: Novembar 28, 2011, 22:48:43 POSLE PODNE od [AG]Michael

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: [email protected]

Citat: [AG]Michael poslato Novembar 28, 2011, 22:48:26 POSLE PODNE
Brate do koliko primate "Statse". Ja sam tako X puta naÄ'em sliku statsa, bum photoshop i sve izmjenjam i ja zaeban onda :D

Sve to jeee, Znam da mnogi radi preko PS, a ima i onih sto kradu slike, ali BOZE MOJ! Skontam kad tad, pratim ja dosta CH i GeForce forum. Pa tako.

Citat: [GG] Cone poslato Novembar 29, 2011, 14:55:36 POSLE PODNE
Citat: [AG]Michael poslato Novembar 28, 2011, 22:48:26 POSLE PODNE

Ja mislimda bi samo neko toliko [cenzura] primio tu sliku . Nisu admini [cenzura]i , fino se pregleda slika i sve , ne ide to tek tako ti nas lici 26 lvl i odmah da dobiješ 26 lvl :)

Onda su svi koji su primali do sad statse piGLU ;)

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: [email protected]

Pratili vi koliko ocete forum,uzme neko neciju sliku ili npr imate prijatelja igra on vam da sliku i eto...
[/center]

Sretno :)
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Hvala.
Poslednja Izmena: Decembar 04, 2011, 23:58:44 POSLE PODNE od [GG] flasH.