Vase misljenje - FREE SERVER?

Započeo Kazzy10, Novembar 22, 2011, 20:28:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav, evo razmisljali smo da podjelimo besplatne servere. Naravno uvijek postoji caka. Trebali bi imati 50 postova na nasem forumu. Zanima me koliko bih vas se odazvalo ovome.

Sergio_Don

Ja sam podjelio pa mi se javilo 2 korisnika..
Nemas belaja od toga

samo pitamo , ili sto bi vi nama napravili da dobijete free server , mora ukljucivati nas forum , postove itd.

Citat: Kazzy10 poslato Novembar 22, 2011, 20:34:29 POSLE PODNE
samo pitamo , ili sto bi vi nama napravili da dobijete free server , mora ukljucivati nas forum , postove itd.

Ako vec zelis podijelit servere, otvoris temu ovdje, prvih xy ljudi koji se regaju na vas forum i jave vam se tamo na pm dobiju server na mjesec ili koliko vi zelite dana dati host

Ma samo dobra volja d se izboriš sa njima i sve si rešio.
A ima ljudi koji za 5-10 min. nakupe i po 100 postova.

Znam , ali naravno morala bi se postovati neka pravila.

Paco

ma oni bi spamali ko ludi i imali bi 100 postova a ne 50

Citat: !вÑ"!ρα¢σ_ѕιχχ poslato Novembar 22, 2011, 21:19:47 POSLE PODNE
ma oni bi spamali ko ludi i imali bi 100 postova a ne 50

Opomena!
Ne skreci sa teme!

OT: Mislim da bi trebao da postavis neke uslove ko ne moze bilo ko ispuniti, mislim na mod koji bi isao na server, jer nece ljudi doci na obican GF mod.

evo kazzy... ja sam ti poslao PM sta ti mogu ponudit...

vjerujem da cemo se dogovorit...
i da... ovo ti je odlicna ideja ;)

Ja ne neudim nikakva sponzorstva , dobio sam sada 3-4 poruke da im budem sponzor i sto oni meni nude. Znaci ukoliko zeite besplatan server trebate se regati na forum www.cro-host.info/forum . prijaviti se za igru besplatan server, procitati pravila i to je to

EVO VAM LINK:
http://www.cro-host.info/forum/index.php?topic=90.0
Poslednja Izmena: Novembar 22, 2011, 22:54:51 POSLE PODNE od Kazzy10

Ako će na možda 3,4 tjedna valja ti dati. Sjećam se kada je jedan hosting dao free servere na 1 mjesec pa ih je dosta na kraju i kupilo servere ...
"I'm a loser and a user so I don't need no accuser" - Billie Joe Armstrong

Citat: Kazzy10 poslato Novembar 22, 2011, 22:49:23 POSLE PODNE
Ja ne neudim nikakva sponzorstva , dobio sam sada 3-4 poruke da im budem sponzor i sto oni meni nude. Znaci ukoliko zeite besplatan server trebate se regati na forum www.cro-host.info/forum . prijaviti se za igru besplatan server, procitati pravila i to je to

EVO VAM LINK:
http://www.cro-host.info/forum/index.php?topic=90.0
nije lose...samo mislim da se bezveze izaziva spam...

Citat: Kazzy10 poslato Novembar 23, 2011, 11:27:40 PRE PODNE
To je nasa briga. Sve vam je tu.
pa jel postoji kakav način da se dobije na duži period?