TwisTed

Započeo TwisTed, Novembar 21, 2011, 14:00:30 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

-Vase ime po mogucnosti i prezime : *Neno Stjepović
-Gdje zivite i gdje ste rodjeni : *Živim u Dubrovniku i RoÄ'en sam tamo
-Koliko imate godina : *Imam 14 godina
-Kako ste saznali za balkan-samp.com forum : Pa htio sam naučiti skriptati pa su mi preporučili vas i nisu pogrješili,jer sam stvarno naućio dosta lijepih stvari o skriptanju
-Vase misljenje o forumu : Jako dobar i poučan forum može se svašta naučiti iz njega
-Sa kojeg servera dolazite(ne smijete stavljati IP servera i forum tog servera) : *Extreme RP(moj server)
-Koliko dugo igrate SA:MP : oko 5 godina ja mislim
-Da li skriptate : *Da.Imam svoj vlastiti server
Poslednja Izmena: Novembar 25, 2011, 13:26:37 POSLE PODNE od [TG] P!xel
BIG RESPECT: Joey_

Evo ovako znaci planiram otvoriti GeForce molim da mi dujma odgovori u box mogu li uzeti ime GeForcea hvala zelim da se svi vraite sto nas bude vise ljepše će nas bit i sve stare upomene postat ce stvarnsot ponovo ce mo igrat na jednom od najboljih BALKAN SERVERA Bit cete obavjesteni o otvorenju i bit ce stara skripta dok ne popravimo novu nista se nebrinite oba dvijes am kupio samo se vi vratite sve ce bit isto i forum i sve hvala vam....

ricken

Dobro dosao ;)
Since 19.6.2011 - P!xel

- Skripter
- Maper
- Web Developer

Paco

Hvala,hvala!
BIG RESPECT: Joey_

Evo ovako znaci planiram otvoriti GeForce molim da mi dujma odgovori u box mogu li uzeti ime GeForcea hvala zelim da se svi vraite sto nas bude vise ljepše će nas bit i sve stare upomene postat ce stvarnsot ponovo ce mo igrat na jednom od najboljih BALKAN SERVERA Bit cete obavjesteni o otvorenju i bit ce stara skripta dok ne popravimo novu nista se nebrinite oba dvijes am kupio samo se vi vratite sve ce bit isto i forum i sve hvala vam....

Zlatan_Ibrahimovic

Dobrodosao,zabavi se i uzivaj !

Welcome!
[size=15]NAPRAVILI STE SERVER A NEMATE FORUM???

ODITE NA OVAJ FORUM: http://forumcreator.createaforum.net/ , REGISTRIRAJTE SE I NARUCITE SVOJ FORUM!!![/size]