Vampire Diaries

Započeo Vampire Diarie's, Novembar 19, 2011, 22:25:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

evo u offtopicu cu otvoriti temu o seriji koja se emituje na kanal Moju prvu ..

Serija je vrlo dobra i radi se o 2 brata vampira .. Dobar vampir koji se zaljubio u jednu devojku Elenu zove se Stefan Salvatore , a los vampir je Dejmon Salvatore .. Nakon nekog vremena dejmon pokusava zagorcati zivot svom bratu stefanu ali za sada mu nije i bas islo za rukom tako da se stefan setio jedne biljke protiv vampira koji je odgajao njegov rodjak polu vampir .. Serija je mogu reci extra samo je pogledajte :D Epizode su extra naci svaka naredna epizoda je sve interesantnija tj. i od pocetka samog je sve extra ..  evo malo pogledajte kratkotrajno nesto http://www.youtube.com/watch?v=1-tgpceOVDk ko razume engleski .. On ce razumeti ovde o cemu se radi u videu .. a po videu isto mozete nesto shvatiti :D

Svakim radnim danom pocinje od 2h .. na moju 1 TV ..

Pozdrav .. :)

Ovo na televiziji mogu da gledaju samo oni koji su iz Srbije
btw nauci padeže xD

poznaticovik

Koliko ja znam administracija nepodržava ovakve topike , zato što će svi početi pisati o svojim omiljenim serijama i otvarat teme pa će se spamati na veliko , šta misliš zašto je obrisan Funny Center.

Ja sam ovo stavio cisto onako da ljudi malo obrate paznju na nesto drugo i da se maknu malo od kompa .. i Gledaju nesto zanimljivo ..

a ovu televiziju mozete i vi gledati preko onog kak se zove vec hahha .. A ovako moze iz srbije da se gleda i iz crne gore .. koliko znam .. pozz

Tako je zakljucat cemo temu, a sto se tice serije super je i ja je gledam, tj pogledao sam sve epizode koje su dosad izašle, u hrvatskoj se na rtl2 ili na domatv vrti nisam siguran a ja skidam sa torenta. zasad je zadnja epizoda bila Sezona 3: Epizoda 9