[MAP] GL.Burg

Započeo Quilound_Williams, Novembar 17, 2011, 20:10:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Zlatan_Ibrahimovic

Malo je dobro izradjeno,jer vecina toga sam vidio da je "non rp"...Ali nastavi dalje da mappas kasnije ces imati iskustva :)

Quilound_Williams

Paco

Vidim da si pocetnik 8/10 od mene

Edit:Kod stavis  vako:Klikni na ovu mallu slicicu kad postas # tako izlgeda i tu stavis kodove
Poslednja Izmena: Novembar 17, 2011, 20:21:29 POSLE PODNE od !вє!ρα¢σ_ѕιχχ

Pocetnik si, jel' tako ? Trebalo ti je oko 2h da uradis ovu mapu ? Brate, ovo ti je nonRP. Toilete - zasto ce ti dva znaka + je sve na otvorenom. 7 / 10 zbog toga sto si pocetnik.

Quilound_Williams

Ideja je bila dobra, ali nesto se desilo i pokvarilo.. Neznam tocno sto me nije odusevilo ali jedan od razloga sto mi se ne svidja ovaj rad su ovi stupovi.. Izmedju nekih stupova se vidi izmedju (mislim da se to vidi na slici 4 ali nisam bas siguran), a i cjela je soba/prostor napravljen od tih stupova. Mozda bi trebalo malo bolje uklopit objekte. TakoÄ'er mozda nebi bilo lose da si zatvorio prostor. Svidja mi se sto nisi upotrijebio ona standardna stakla koja se vidja svugdje..

Zakljucak:
U svakom sucaju nastavi sa mappanje i stjeci iskustvo. Zelim ti puno srece u mappanju.

Ocjena:
6.5/10

PING GAMING
Gaming Community

Forum Nickname: Kudrow
Forum Status: Super Moderator
Online serveri: CS 1.6, COD 4
URL Foruma: www.ping-gaming.com
Vlasnik Community-a: Korda

Ideja i nije losa, ali je dosta neprecizno i nabacno... A to je zato sto si pocetnik ;) Sve u svemu nije lose za pocetnika.. 7/10

Ideja nije losa 7/10
Balkan Underground Ex. Head Administrator
Balkan Underground Ex. Elite Moderator

© Stefan_Misurovic, 2010. - 2014.