joystick

Započeo panameR., Novembar 15, 2011, 17:27:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

ovako ... frend mi dao joystick i sad mi nece ga ucitat na laptopu al na kompu hoce bez problema... u cemu je problem... drivere nemam a Ä'ojstek vako izgleda
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Imas da kupis jedan prikljucak poseban...pa probaj negde na jacpi vidi.. :) Inace ako nece baci ga kroz terasu najbolji nacin...

Citat: [UG]SpawneR poslato Novembar 15, 2011, 17:28:25 POSLE PODNE
Imas da kupis jedan prikljucak poseban...pa probaj negde na jacpi vidi.. :) Inace ako nece baci ga kroz terasu najbolji nacin...

ha? kakav prikljucak o cemu pricas... i necu ga bacit kroz terasu a ti ne sakupljaj postove mslm u offtopicu je iskljucen brojac postova..
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Imas posaeban usb koj ubacis u komp i u joystick i igras...Ali ti takvi kao sto ti imas se jako brzo kvare kupi ovakav sto cu ti poslati sad na PM

omg zar ti nevidis da ima kabal nije ti to bluetooth joystick

Citat: panameR. poslato Novembar 15, 2011, 17:40:17 POSLE PODNE
omg zar ti nevidis da ima kabal nije ti to bluetooth joystick
Ma ne to ti je Infrared, čuj lika priključak :D.
Nego ja sam takoÄ'e imao Joy koji jednostavno nije mogao na laptop. Radio sam sve i svaÅ¡ta i jednostavno NEĆE! A na kompu radi bez problema.
TakoÄ'e može ti biti i do USB porta na laptopu, možda ti je pokvaren, testiraj ga ili ne podržava Joy priključak.

koji windows imas?

odi u device menager pa vidi jel sve instalirano,a ako nije,instaliraj :D

Citat: |W| KombinatoR poslato Novembar 15, 2011, 20:26:46 POSLE PODNE
koji windows imas?

odi u device menager pa vidi jel sve instalirano,a ako nije,instaliraj :D

na laptopu win vista..
na kompu xp i normalno radi a na laptopu ne...