RickeNNN

Započeo ricken, Novembar 14, 2011, 15:32:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

ricken

-Vase ime po mogucnosti i prezime : *Zvonimir Brbor
-Gdje zivite i gdje ste rodjeni : *Živim u LjubuÅ¡kom takoÄ'er sam i roÄ'en u njemu
-Koliko imate godina : *16
-Kako ste saznali za balkan-samp.com forum : Surfajuci po netu vidio sam kako se pravi samp kucni server i vidio sam da trebaju neki modovi i na nekome yt sam nasao link vaseg foruma
-Vase misljenje o forumu : Odlican mnogo mi je pomogao
-Sa kojeg servera dolazite(ne smijete stavljati IP servera i forum tog servera) : *Igrao sam na Los Balkanu , GeForce , Street Life mnogo jos drugih
-Koliko dugo igrate SA:MP : 1Godinu.
-Da li skriptate : *Evo trazim TuTove pa da krenem od 0 skriptat ali nikad prije nisam skriptao.

btw. Ako neko zna neke TuT-ove za skriptanje volio bih da mi posalje na pm hocu da radim mod od 0 i da posalje sve sta trebam da radim.
Poslednja Izmena: Novembar 25, 2011, 13:29:20 POSLE PODNE od [TG] P!xel

Ooo des ricken :D dobrodosao
imas tutoriale u 'Tutoriali u vezi SA:MP'

Paco

Dobrodosao i zabavi se mene vec znas xD

Nemoj odma pocinjati mod od 0,prvo edituj modove i malo se bolje upoznaj za PAWN jezikom a kasnije radi mod od 0 :))
Ne igram SA:MP vise..

dobro dosao zabavi se
I najveci talenti gube se u neradu, zato nemoj trazit izgovor da neznas nego naÄ'i rjesenje!

Pozdrav,  moja preporuka ...Pocni sa nekim laganim modom da bi naucio neke osnovne stvari,onda sve teze i teaze i kada shvatis kako sve funkcionise onda predji na mod od 0 !!! ;)

ricken

Citat: Nxidza poslato Novembar 14, 2011, 21:32:24 POSLE PODNE
Pozdrav,  moja preporuka ...Pocni sa nekim laganim modom da bi naucio neke osnovne stvari,onda sve teze i teaze i kada shvatis kako sve funkcionise onda predji na mod od 0 !!! ;)

Da poceo sam od jednog moda jer stexi mi je isto to rekao.

Welcome!
[size=15]NAPRAVILI STE SERVER A NEMATE FORUM???

ODITE NA OVAJ FORUM: http://forumcreator.createaforum.net/ , REGISTRIRAJTE SE I NARUCITE SVOJ FORUM!!![/size]