[SL]War/Dok/Mats sistem update

Započeo [UB]Jeffrey, Novembar 12, 2011, 21:28:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Uradili smo novi update,naime radi se o crnom kamionu u kojemu se nalazi posiljka koja stize svaki 30min.
Ako ste u bandi/mafiji kada stigne posiljka pisace vam zutim slovima da je stigla sto cete viditi i na slikama.
Ako posiljka nije stigla vi necete moci uci u kamion,pisace vam da jos nije dosla.
Komandom /sef otvarate sef u kojem se nalazi droga/matsi/pare koje vi dobijete nakon dovlacenja kamiona.Pare sami stavljate a drogu i matse dobijate nakon dovljacenja.
Mozete uzimat oruzje i drogu.
Takodje ubacili smo i bazuku,za razne akcije kao naprimjer ubistvo presjednika itd.Nju moze uzimati samo r5+,jer oni imaju najvece povjerenje lidera.
Na slikama cete viditi kako to sve izgleda.

Slike:
http://imgur.com/a/jR8lh
[/center]

Paco

Kopija sa Los-Balkana tako da mi se nesviÄ'a jer ste kopirali i kamion i poziciju i sve tako da je to copy,paste!

Citat: !вÑ"!ρα¢σ_ѕιχχ poslato Novembar 12, 2011, 21:55:18 POSLE PODNE
Kopija sa Los-Balkana tako da mi se nesviÄ'a jer ste kopirali i kamion i poziciju i sve tako da je to copy,paste!

Sve je drugacije,od oruzja do /sefa i svega drugog.
Jedino sto je isto je kamion a sta cu kad oni drugi nemaju nazad mjesta za sjedanje.
Punjenje je drugacije,u kamion nemozes uci ako nije stigla posiljka,naprednije je 100x nego kod njih.
Jedino sto je isto je kamion i mjesto..I mjesto je bilo promjenjenjo ali nije imalo smisla pa smo ga tu stavili..
[/center]

Citajte pravila -.-'''.

Citat
  • temu smijete otvoriti samo jednom u tjednu,(sto znaci jednom u 7 dana)
  • pravo na otvaranje viÅ¡e tema imate samo u slućaju ako naprimjer imate RolePlay i DeathMatch server i ako ide jedna tema za RolePlay server a druga za DeathMatch server,

Citat: [URP] ¤ SpaMaster ¤ poslato Novembar 12, 2011, 22:17:08 POSLE PODNE
Citajte pravila -.-'''.

Citat
  • temu smijete otvoriti samo jednom u tjednu,(sto znaci jednom u 7 dana)
  • pravo na otvaranje viÅ¡e tema imate samo u slućaju ako naprimjer imate RolePlay i DeathMatch server i ako ide jedna tema za RolePlay server a druga za DeathMatch server,

Luis je otvorio kao owner temu za prvi MINI UPDATE,proslo je 7 dana od otvaranja pa sam ja za ovaj update.
A sto je ensar otvorio za Event day ja tu nista ne mogu,ja to nisam ni trazio od njega.
Poslednja Izmena: Novembar 12, 2011, 22:21:54 POSLE PODNE od [SL]Reggie
[/center]

i ok on je jednu stvar kopiro, ti si cjeli mod kopiro i nejavljaj se!
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

los balkan isto
Bukeleza || Mapper Only ||

Paco

Citat: panameR. poslato Novembar 13, 2011, 00:31:49 PRE PODNE

i ok on je jednu stvar kopiro, ti si cjeli mod kopiro i nejavljaj se!

Zato sad radim novi mod jer onaj mod jednostavno je i LB koristio tako da je i licio na njega bio je GF mod....A LB ima dobar mod tako da ajde ti kopiraj da vidim oces znat...
Poslednja Izmena: Novembar 13, 2011, 09:38:46 PRE PODNE od !вє!ρα¢σ_ѕιχχ

SoNNix

dobar update za mene...ne mjesam se u tu kopiju los-balkana

Ma srecno momci..Ko je kopirao ovo ono to mene nezanima  8)

Paco da ti nesto objasnim prvo ni ti ni Mike ni Johan niste onaj Mod nradili. Vec ste ga ukrali od Ante koji je kopiro Los Balkan, kada je sve zavrsio vi ste mu ga nekako izvukli dali mu nogu pa ste otvorili server. Ustvari ono je San Andreas Mod samo ga je Ante Editovo.

Mi st smo uradili ovu posiljku [dok] je dosta bolja nego na Los Balkanu, a nije ni slicna njihovoj samo nam je kamion isti i hangar u kojem kamion bude ostalo je sve drukcije.

Reggie ti kazes da sam otvorio Temu za Event DAy a da mi ti nisi rekao ? Lol pa rekao si mi da stavim Temu na nas forum i na Balkan Samp O.o

Hvala svima na lijepim komentarima. Eto ja vam se svima nagovori u jedan post xD

Malo sam zakasnio tek sam sada video .. Dobar update samo bi promenio kombi.. Razlog ? nije razlog tome sto ovi kazu kopiranii ili ne to me nezanima uopste pravo da ti kazem , samo mi ovaj kombi nekako ne pada pod oko da bi se mogao snjim svercati materijali , oruzija , droga o cemu sta vise neznam .. Po meni bi ovde trebalo biti nesto RP neki kao stari kamion a imate mogu reci veliki izbog ovo mozes shvatiti kao predlog a ne kao kritiku ..  :) ;)
Poslednja Izmena: Novembar 14, 2011, 19:12:02 POSLE PODNE od Johnny[C]

Citat: Johnny[C] poslato Novembar 14, 2011, 19:11:40 POSLE PODNE
Malo sam zakasnio tek sam sada video .. Dobar update samo bi promenio kombi.. Razlog ? nije razlog tome sto ovi kazu kopiranii ili ne to me nezanima uopste pravo da ti kazem , samo mi ovaj kombi nekako ne pada pod oko da bi se mogao snjim svercati materijali , oruzija , droga o cemu sta vise neznam .. Po meni bi ovde trebalo biti nesto RP neki kao stari kamion a imate mogu reci veliki izbog ovo mozes shvatiti kao predlog a ne kao kritiku ..  :) ;)

Ma meni je ovaj za materijala jer i u singleplayeru kada pomazes ryderu on ima ovaj kamion i u njega utovara materijale tj one kutije sa oruzjem itd..
[/center]