[Pomoc]Objekti

Započeo Sic Macko :D, Novembar 05, 2011, 17:24:29 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Meni se mapa pretvori u kod
Ja to ubacim i dodem u SAMPu na to mjesto gdje sam nesto mapo, i fali bar 50 objekata (promjerio sam u MTA a nisam mozda zaboravio staviti)
Hvala

Ime Servera: Security RolePlay
Server IP: Uskoro !

To nema nikakve veze sa MTA
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: Gotti747 poslato Novembar 05, 2011, 17:38:35 POSLE PODNE
To nema nikakve veze sa MTA
A s cime ima vez ( to pitam )

Ime Servera: Security RolePlay
Server IP: Uskoro !

Ne znam ,mozda nisi sve kodove prekopirao u PAWN, idi proveri u map editoru jel ti sve prikazuje.
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Paco

hmmmm..Mozda ti je do moda.Mozda si preskocio to.Ima mnogo mogucnosti,meni je na ravensovom modu bilo da nece nikako objekte da stavi  >:(.Ja ih stavim compilam sve to ali ode IG i nema objekata i nez onda mi je se to nekako popravilo od toga ima 1 god pa se nemogu bas sjetiti
Poslednja Izmena: Novembar 06, 2011, 09:34:29 PRE PODNE od !вє!ρα¢σ_ѕιχχ