Trazim scriptera za RPG MOD

Započeo [CH]°°LøpεȤ°°[4EVER], Februar 02, 2010, 23:30:08 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Svi zainteresirani neka mi se jave na [email protected]

Skripter dobiva 1338 admina na serveru.
Poslednja Izmena: Februar 03, 2010, 09:35:41 PRE PODNE od ivicaosk

hahahha warning = demir
CitatLose,Lose,Lose,Lose Prelose 0/10 nema nista tu to je 1 sek rada..... za nas profesionalce i dobre scritpere ....

ja sam najaci scripter na balkan a mozda i u svijet to je za mene stotinka....

plati ljudima pa ces dobiti nekog, niko nece za 1338 :D

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

aha da ocito si ti sveznalica pa sve znas ajde vodi svoja posla

hahahha warning = demir
CitatLose,Lose,Lose,Lose Prelose 0/10 nema nista tu to je 1 sek rada..... za nas profesionalce i dobre scritpere ....

Galeb ti je lijepo rekao (zanemari njegov smajlić)... Ako netko zna dobro skriptati, ili će raditi svoj server ili će naplatiti svoj trud... Nitko neće za niÅ¡ta raditi... A 1338 na serveru, hmm, server nije ni počeo joÅ¡... Nema igraća, Å¡to će to jednom ozbiljnijem skripteru? Jedino da si naÄ'eÅ¡ netko tko će biti owner skupa s tobom i da zajedno radite server.

ne nego ja nudim 1338 zato sto imam vec jebeno dosta raje stalne od mog proslog servera

hahahha warning = demir

Citat: ivicaosk poslato Februar 03, 2010, 11:52:30 PRE PODNE
ne nego ja nudim 1338 zato sto imam vec jebeno dosta raje stalne od mog proslog servera

Aha... A nista, sretno u pronalasku scriptera...

Nesječam se niti jednog servera sa nekim velikim brojem igraca,osim balkan streetsa koji je prvih 3dana imo 20-30 igraca ti mu nisi bio owner.Stoga puste price da imas igrace.Mozda 2-3 zelja admina ;)