UrbanGaming zajednica u punom pogonu

Započeo SpawneR., Oktobar 31, 2011, 20:20:34 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Mod je skoro gotov i za sve nestrpljive narpavili smo cs server da se opustite :)

Nas novi portal http://www.urban-samp.info/index.htm
izalze vam slike FPS I SAMP izaberite sta vas zanima :)
U toku je konkurs za admina :)

I ne zaboravite da se registrujete :)

Uskoro ocekujemo i COD,Batelfield,CS jos njih :)

UrbanGaming Team

Poslednja Izmena: Oktobar 31, 2011, 20:21:32 POSLE PODNE od [UG]SpawneR

ADmini ce naravno pratiti vase ponasanje ako je grozno nece te ga dobiti ako psujete ili se svaÄ'ate jer to nebi bilo valjano ponasanje nekoga admina.

Sretno sa serverom!  :)

Citat: [UG]Leva poslato Oktobar 31, 2011, 20:50:20 POSLE PODNE
ADmini ce naravno pratiti vase ponasanje ako je grozno nece te ga dobiti ako psujete ili se svaÄ'ate jer to nebi bilo valjano ponasanje nekoga admina.
aham, drago mi je to čuti :D

Citat: K4[Я]!K3â,,¢ aka. ^anamonn poslato Oktobar 31, 2011, 20:55:04 POSLE PODNE
Sretno sa serverom!  :)

Citat: [UG]Leva poslato Oktobar 31, 2011, 20:50:20 POSLE PODNE
aham, drago mi je to čuti :D
Jel tak odrago xD

vlado_plavsic

Srećno, samo niste trebali dva foruma odvojeno, eto samo mi to smeta.

Hvala :) Pa to smo ruadili najvise zbofg ovih sto igraju cs i te ostale igrice a nemaju pojma sta je samp..Pa ce bzvz da spamaju :D 

Citat: gonss poslato Novembar 03, 2011, 10:21:10 PRE PODNE
Srećno, samo niste trebali dva foruma odvojeno, eto samo mi to smeta.
To sam i ja reka da je glupo,ali on je administrator ja smao Global Mod,a ex.Adminstrator.

Dobro je mada za cs ni netreba forum jer ga niko skoro ne koristi,samo veliki community cs serveri koji imaju po 7-8 puni servera tokom cijelog dana imaju uspjesan cs forum..
[/center]

Citat: [SL]Reggie poslato Novembar 03, 2011, 15:51:17 POSLE PODNE
Dobro je mada za cs ni netreba forum jer ga niko skoro ne koristi,samo veliki community cs serveri koji imaju po 7-8 puni servera tokom cijelog dana imaju uspjesan cs forum..
Mene negledaj nisa madmin ja bi  to stavio na SA:MP forum i tu postavio podrubrike Zahtjevi za unban,UrbanGaming CS Informations,Tuturijals,Modovi i eto netreba nista vise.

Lakse bi skupili populacije kada bi bio jedan forum , u svakom slucaju sretno.  8)