Balkan Elite [ teritorijalni ratovi ]

Započeo [SC] Davidâ„¢, Oktobar 26, 2011, 20:05:29 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Teritorijalni Ratovi - Å ta je to

-Svi ste to vec iskusili siguran sam no ne na ovaj nacin zabave.Za ove teritorijalne ratove smo pripremili sve potrebno.Onemoguceno je vracanje na ratove kao i ista drugo.Komandama smo olaksali posao organizatorima jer nece morati sve polako raditi.Ratovi ce donositi velike nagrade pobjednicima no sve u svoje vrijeme.Svaka organizacija moze sklopiti savez sa nekom drugom (osim sa Hitmanima i PD - oni su sami za sebe jer mogu imati vise clanova).Lideri kada sklope savez neka mi jave na PM koje su to organizacije i koje je ime saveza.Eto necu duljit zelim vam ugodnu zabavu.Vise o datumu prvog rata kada se sklope savezi organizacija.

Pravila teritorijalnih ratova

-

• Svaka organizacija ima svoja polja koja će u ratovima braniti od protivnika.
  • Samo lider moze objaviti napad na neku organizaciju.
  • Napad na organizaciju mozete objaviti kao savez protiv saveza ili organizacija protiv organizacije
  • Savez mozete imati sa bilo kojom organizacijom osim Hitman Agencije i Police Departmenta[oni su sami za sebe kao organizacije].
  • Ukoliko uzmete polje neke organizacije ono je onda vaÅ¡e.
  • Napad na HQ organizacije mozete tek nakon sto osvojite sve ostale teritorije koji se nalaze oko HQ-a.
  • Organizacija koja izgubi HQ ima 3 sanse vratiti ga - ukoliko ga ne vrati ispada iz ratova.Ukoliko ga vrati slijedeci put kad ga izgubi nema povratka.
  • U bitkama za vracanje HQ-a saveznik vam nesmije pomagat - tu ste sami.
  • Lideri organizacija nesmiju invitat nove clanove za rat - svaki clan kojeg nema na "Listi Clanova" organizacije ce biti uninvitan ,a lider kaznjen.
  • Nema povrataka na rat niti abusa - za to ce se pobrinuti administracija ,ali nemojte pokusavati.

HQ organizacija su

• Police Department Broj - 1
  • Yakuza Mafia Broj - 22
  • La Cosa Nostra Broj - 11
  • Grove Street Families Broj - 6
  • Ballas Gangster Families Broj - 19
  • Cable News Network Broj - 29
  • Los Santos Vagos Broj - 13
  • Hitman Agency Broj - 27

Pitate se zasto su Legalne Organizacije ukljucene u rat ? - Pa cisto da se svi zabave, a i takodje ovaj Server nije cisti RP.

Eto bicete obavijesteni o datumima kada ce biti ratovi pa mozete doci to i gledati, a i boriti se. Hvala

IP: 78.46.21.212:7771
FORUM: www.balkan-elite.com

Tekst by: Grawless

Poslednja Izmena: Oktobar 26, 2011, 20:08:58 POSLE PODNE od David Cross

Citat: David Cross poslato Oktobar 26, 2011, 20:05:29 POSLE PODNE

ovaj Server nije cisti RP.

Ne da nije cisti RP vec nije ni R od RolePlaya, bande pariraju mafijama u gang warovima a cak i novinari ratuju, zanimljivo :D

Sretno vam.
Poslednja Izmena: Oktobar 26, 2011, 20:09:09 POSLE PODNE od Gotti747
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: Gotti747 poslato Oktobar 26, 2011, 20:08:55 POSLE PODNE

Ne da nije cisti RP vec nije ni R od RolePlaya, bande pariraju mafijama u gang warovima a cak i novinari ratuju, zanimljivo :D

Sretno vam.
Od RP pravila uzimamo samo:

• Drive By
  • DeatMach
  • Spawn Kill
  • Bunny Hop

Ipak ima RP-a  ;D
Poslednja Izmena: Oktobar 26, 2011, 20:11:50 POSLE PODNE od David Cross

A PowerGaming?

Znaci ja sad mogu doci s drustvom na server, uzeti auto i nas 20 na krovu auta da se vozimo kroz grad?
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: Gotti747 poslato Oktobar 26, 2011, 20:12:23 POSLE PODNE
A PowerGaming?

Znaci ja sad mogu doci s drustvom na server, uzeti auto i nas 20 na krovu auta da se vozimo kroz grad?
Mozes

EDIT: Jbg htjeli smo takav Server, jer je previse cisti RP servera.
Poslednja Izmena: Oktobar 26, 2011, 20:13:41 POSLE PODNE od David Cross

Ok, eto mi "RP" servera gde mogu da dodjem da se zezam kad mi je dosadno :D

Citat: Gotti747 poslato Oktobar 26, 2011, 20:13:43 POSLE PODNE
Ok, eto mi "RP" servera gde mogu da dodjem da se zezam kad mi je dosadno :D

Uvjek dobrodosao i povedi tu svoju ekipicu od 20 igraca pa ako treba spawnat cemo vam mi limuzinu da mozete svi na krov xD
Poslednja Izmena: Oktobar 26, 2011, 21:03:57 POSLE PODNE od !вє!ѕєуzιι¢н™
Izrada web aplikacija/desktop aplikacija, kontakt PM.
VPS/Dedi managment 'n' hosting @pm also.

Citat: David Cross poslato Oktobar 26, 2011, 20:11:22 POSLE PODNE
Citat: Gotti747 poslato Oktobar 26, 2011, 20:08:55 POSLE PODNE

Sretno vam.
Od RP pravila uzimamo samo:

• Drive By
  • DeatMach
  • Spawn Kill
  • Bunny Hop

Ipak ima RP-a  ;D

uzimate DeatMach xD a server se zove RPG/DM -.-'

sretno...
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Paco

A pod tim deathmach se misli da se nesmiju kiillati civili ako oni njih prvi nenapadnu Dozvoljen je dm izmeÄ'u organizacija.
Znaci ako neko od civila napadne clana org ovaj mu smije vratiti ali prve nesmije zapocinjati!
Poslednja Izmena: Oktobar 26, 2011, 21:29:39 POSLE PODNE od !вє!ρα¢σ_ѕιχχ

cristiane

Čisti TDM,kakav crni RP. Ali nije prvi,a vjerujem niti posljednji ovakav server. U svakom slučaju sretno.

Citat: [GN]BURN_HIMSELFâ,,¢ poslato Oktobar 27, 2011, 22:13:23 POSLE PODNE
nije ovo RP server  :D
Ko je rekao da je RP ?

RPG nam postoji u imenu servera jer nismo imali sta drugo da stavimo.

Ovo je neka vrsta RP-a, ali ne u potpunosti.

I dobro sta je sad samo nesto kritikujete jbt, dodjite pa pogledajte server kakav je.

Citat: Koksildo poslato Oktobar 27, 2011, 22:23:07 POSLE PODNE
Čisti TDM,kakav crni RP. Ali nije prvi,a vjerujem niti posljednji ovakav server. U svakom slučaju sretno.
Ako je ovo TDM, kakva je vrsta Los Balkan ?
Poslednja Izmena: Oktobar 27, 2011, 22:25:44 POSLE PODNE od David Cross

Paco

Dodite na server i vidi jel TDM ovi warovi se organizuju subotom i nedjeljom(skola,poso itd.).Znaci se ovo neradi stalno imate i na forumu Balkan-Elite