GTX Roleplay | Test RC1 (27.10.2011)

Započeo Slay, Oktobar 26, 2011, 18:10:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav. Došao je i taj dan napokon! :)
Ovo neće biti neki posebni test jer ovdje želim samo vidjeti kako će skripta reagirati kada se priključi više igrača na server znaći ovdje će se najviše gledati bugovi kod connecta što znaći (register, login).
Ako će se pojaviti bugovi odma na poćetku testiranja, server će ostati upaljen :)

Neće biti prijava za ovaj test. Svi koji trebaju doći na ovaj test su obavješteni ;)

Pozdrav.

Da vas podsjetim na neke naše stvari...

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=30135.0

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=28942.0

Naravno....

www.gtx-gaming.com
www.gtx-gaming.net

email: [email protected]
Poslednja Izmena: Oktobar 26, 2011, 18:13:02 POSLE PODNE od тєямιηαтσя
Kristijan Stipić

Sergio_Don

Ajde jedva cekamo da vidimo to cudo od Moda, najbolji skripteri su ga skriptali.. :)

Srecno.
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: [AG]Don_Sergio poslato Oktobar 26, 2011, 18:43:15 POSLE PODNE
Ajde jedva cekamo da vidimo to cudo od Moda, najbolji skripteri su ga skriptali.. :)
ko ga je sve skriptao???

ne razumijem,ak bude bugova, vi cete ostavit server upaljen?
pa zar to necete fixat?

sretno ;)

Citat: |GF| KombinatoR poslato Oktobar 26, 2011, 19:56:39 POSLE PODNE
pa zar to necete fixat?

Ovo je samo obavjest. Server će biti upaljen SAMO za testere koje sam ja odabrao, a oni znaju koji su. I u slučaju da se odma na pocetku testa pojavi neki bug popravit cu ga naravno ali necu odma prekidati testiranje... na to sam mislio ;)
Kristijan Stipić

O, pa znači da se bliži otvorenje?
Sretno na testu i što manje bugova vam želim! o.0

Citat: Ñ,Ñ"ямιηαÑ,σя poslato Oktobar 26, 2011, 20:14:29 POSLE PODNE
Ovo je samo obavjest. Server će biti upaljen SAMO za testere koje sam ja odabrao, a oni znaju koji su. I u slučaju da se odma na pocetku testa pojavi neki bug popravit cu ga naravno ali necu odma prekidati testiranje... na to sam mislio ;)
pa normalno da neces gasit.. test i sluzi da se otkriju "svi" bugovi koji postoje..  :)

Zavisi kako će ovaj test proci.... Ako ne bude bilo puno bugova onda cu objaviti datum otvorenja ;)
Kristijan Stipić

Citat: Ñ,Ñ"ямιηαÑ,σя poslato Oktobar 26, 2011, 20:14:29 POSLE PODNE
Citat: |GF| KombinatoR poslato Oktobar 26, 2011, 19:56:39 POSLE PODNE
pa zar to necete fixat?

aha... pa bas me to zacudilo,ali sad kuzim. Nego, hoces mi rec ko sve skirpta mod,vidim da sergio kaze da rade najbolji skripteri.

Citat: |GF| KombinatoR poslato Oktobar 26, 2011, 22:04:38 POSLE PODNE
aha... pa bas me to zacudilo,ali sad kuzim. Nego, hoces mi rec ko sve skirpta mod,vidim da sergio kaze da rade najbolji skripteri.
koliko ja znam, skriptaju extremepower i Luka.P.. ako se nevaram  :)

Sretno sa testom. :) Nadam se da će bit što manje bugova.

Last nick: Paradox

Citat: K4[Я]!K3â,,¢ aka. ^anamonn poslato Oktobar 26, 2011, 22:18:01 POSLE PODNE
Citat: |GF| KombinatoR poslato Oktobar 26, 2011, 22:04:38 POSLE PODNE
koliko ja znam, skriptaju extremepower i Luka.P.. ako se nevaram  :)
ah... bit ce onda dobro... ma sta dobro, odlicno...xD

sretno decki btw terminator je extrem power??

nadam se da vam uopce nece bit bugova
Datum registracije:    Listopad 21, 2009, 15:56:43
|Rick Dunn| NaNx |Soldier |
|Maper | Web Developer [HTML+CSS] | C++ beginner |

Respect: Karike, Chris, ///Masic, Stormer, Walter, NeNo, Pacino, NaNek

Citat: ᴇᴍɪɴᴇɴá´,,á´‡ ɢᴀᴍɪɴɢ|Rick Dunn aka NaNx poslato Oktobar 27, 2011, 17:10:35 POSLE PODNE
sretno decki btw terminator je extrem power??

nadam se da vam uopce nece bit bugova

Da, upravo tako, ep je terminator, srecno, da bude manje bugova :D
Last nick: Vectro64

Eto vratio sam stari nick  :D
Hvala ;)
Kristijan Stipić