[POMOC] Problem pri izradi posla

Započeo m1®ʞō™, Oktobar 21, 2011, 20:17:34 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: ZA GameMod od 0
Detaljan opis problema:
Pa radio sam po mnogim tutorijalima ,ali nista nije pomagalo sve eror do erora...a sve sam pokuso i da maknem erore...pa bi voleo ako neko moze oko toga da mi pomogne jer stvarno bi zeleo to nauciti...Sad sam hteo pomoci Karike-u probo sam i nije islo...Zelim da naucim praviti posao pa da mogu pomoci...
Dio skripte: Pa to gde se radi posao
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):/

dragan12

Pa aj uradi to i daj nam errore koji su ti da ih resimo.
Imas npr: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=29599.0
Ali imas tu par stvari da dodas jos koje on nije napisao

Evo odradicu za jedno 10 min to pa cu vam postaviti sve ! Znaci kontam sve to,samo erore ne i postavicu ih...ali kod CPa znam sta je X,Y,Z al neznam sta je R mozete mi pojasniti malo xD

Evo samo prvo ubacio i 4 erora:

C:\Documents and Settings\WinXP\Desktop\Moji radovi u PAWNO\Moj prvi gamemod\pawno\include\zcmd.inc(96) : warning 217: loose indentation
C:\Documents and Settings\WinXP\Desktop\Moji radovi u PAWNO\Moj prvi gamemod\pawno\include\zcmd.inc(97) : warning 217: loose indentation
C:\Documents and Settings\WinXP\Desktop\Moji radovi u PAWNO\Moj prvi gamemod\pawno\include\zcmd.inc(98) : warning 217: loose indentation
C:\Documents and Settings\WinXP\Desktop\Moji radovi u PAWNO\Moj prvi gamemod\dddd.pwn(243) : error 017: undefined symbol "PlayerInfo"
C:\Documents and Settings\WinXP\Desktop\Moji radovi u PAWNO\Moj prvi gamemod\dddd.pwn(243) : warning 215: expression has no effect
C:\Documents and Settings\WinXP\Desktop\Moji radovi u PAWNO\Moj prvi gamemod\dddd.pwn(243) : error 001: expected token: ";", but found "]"
C:\Documents and Settings\WinXP\Desktop\Moji radovi u PAWNO\Moj prvi gamemod\dddd.pwn(243) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Documents and Settings\WinXP\Desktop\Moji radovi u PAWNO\Moj prvi gamemod\dddd.pwn(243) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

4 Errors.
Poslednja Izmena: Oktobar 21, 2011, 21:01:08 POSLE PODNE od !GF! Mr.Mirko

dragan12

R to ti je radius znaci koliki ce CP da bude
Za ove errore napravis
enum pInfo
{
//Tu varijable koje su potrebne
};
new PlayerInfo[MAX_PLAYERS][pInfo];

warning 217: loose indentation - Dodaj gore #pragma tabsize 0 ili jednostavno poravnaj linije :)

Citat: [BD]Gagi poslato Oktobar 21, 2011, 21:05:53 POSLE PODNE
Za ove errore napravis
enum pInfo
{
};

warning 217: loose indentation - Dodaj gore #pragma tabsize 0 ili jednostavno poravnaj linije :)

Nerazumem ovo varijable ?

dragan12

Citat: !GF! Mr.Mirko poslato Oktobar 21, 2011, 21:09:16 POSLE PODNE
Citat: [BD]Gagi poslato Oktobar 21, 2011, 21:05:53 POSLE PODNE
Za ove errore napravis
enum pInfo
{
};

Nerazumem ovo varijable ?
PlayerInfo[playerid][posao]
To sto je crvenom to ti npr. treba pod enum pInfo
enum pInfo
{
posao,
};

Znaci dodali smo za posao ti dodaj ako ima jos nesto. ;)

OMG opet sad 8 erora :S

C:\Documents and Settings\WinXP\Desktop\Moji radovi u PAWNO\Moj prvi gamemod\pawno\include\zcmd.inc(96) : warning 217: loose indentation
C:\Documents and Settings\WinXP\Desktop\Moji radovi u PAWNO\Moj prvi gamemod\pawno\include\zcmd.inc(97) : warning 217: loose indentation
C:\Documents and Settings\WinXP\Desktop\Moji radovi u PAWNO\Moj prvi gamemod\pawno\include\zcmd.inc(98) : warning 217: loose indentation
C:\Documents and Settings\WinXP\Desktop\Moji radovi u PAWNO\Moj prvi gamemod\dddd.pwn(33) : error 026: no matching "#if..."
C:\Documents and Settings\WinXP\Desktop\Moji radovi u PAWNO\Moj prvi gamemod\dddd.pwn(42) : error 026: no matching "#if..."
C:\Documents and Settings\WinXP\Desktop\Moji radovi u PAWNO\Moj prvi gamemod\dddd.pwn(252) : error 017: undefined symbol "IDPOSLA"
C:\Documents and Settings\WinXP\Desktop\Moji radovi u PAWNO\Moj prvi gamemod\dddd.pwn(254) : error 017: undefined symbol "KosacTrave"
C:\Documents and Settings\WinXP\Desktop\Moji radovi u PAWNO\Moj prvi gamemod\dddd.pwn(254) : error 017: undefined symbol "SCM"
C:\Documents and Settings\WinXP\Desktop\Moji radovi u PAWNO\Moj prvi gamemod\dddd.pwn(255) : error 017: undefined symbol "SCM"
C:\Documents and Settings\WinXP\Desktop\Moji radovi u PAWNO\Moj prvi gamemod\dddd.pwn(258) : error 017: undefined symbol "X"
C:\Documents and Settings\WinXP\Desktop\Moji radovi u PAWNO\Moj prvi gamemod\dddd.pwn(261) : error 017: undefined symbol "SCM"
C:\Documents and Settings\WinXP\Desktop\Moji radovi u PAWNO\Moj prvi gamemod\dddd.pwn(251) : warning 204: symbol is assigned a value that is never used: "vozilo"
Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

8 Errors.

dragan12

error 026: no matching "#if..." - To ti je ostalo ono kada otvoris new obrisi ono sto netreba
error 017: undefined symbol "IDPOSLA" - Tu stavis id posla neki primer neka je ovaj 1
error 017: undefined symbol "SCM" -  #define SCM SendClientMessage
error 017: undefined symbol "X" - Kordinate po X osi nisi stavio verovatno
warning 204: symbol is assigned a value that is never used: "vozilo" - Nigde se ne koristi mozes obrisati
error 017: undefined symbol "KosacTrave" http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=18121.0 Tako dodajes kola navedi da ti to bude KosacTrave taj public.

Citat: [BD]Gagi poslato Oktobar 21, 2011, 21:19:51 POSLE PODNE
error 026: no matching "#if..." - To ti je ostalo ono kada otvoris new obrisi ono sto netreba
error 017: undefined symbol "IDPOSLA" - Tu stavis id posla neki primer neka je ovaj 1
error 017: undefined symbol "SCM" -  #define SCM SendClientMessage
error 017: undefined symbol "X" - Kordinate po X osi nisi stavio verovatno
warning 204: symbol is assigned a value that is never used: "vozilo" - Nigde se ne koristi mozes obrisati
error 017: undefined symbol "KosacTrave" http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=18121.0 Tako dodajes kola navedi da ti to bude KosacTrave taj public.

Hvala idem dalje sada ..