Sta mi je sa slusalicama?

Započeo Overlord, Oktobar 16, 2011, 16:22:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Eh ovako,uvijek imam neki problem sa slusalicama za LG kc550 i MP3..nakon nekog vremena samo jedna "sluska" prestane raditi a druga "sluska" radi normalno...znaci cujem samo na jednu "slusku"
Do cega je to?Da li je to do mene ili do slusalica

Nove slusalice..mogu se kladit da ti ne radi desna strana...i meni je tako bilo

Citat: Jizzy poslato Oktobar 16, 2011, 16:32:20 POSLE PODNE
Nove slusalice..mogu se kladit da ti ne radi desna strana...i meni je tako bilo

lol ne mora biti, mislim da treb as kupiti nove sluske ako neko ima takve probaj ih ukopcat u mob i vidjeti da li radi

Pogledaj jel ti tamo gdje ukopčavaš jel imaš kavkog krša, jel imaš u slišaličnom ulazu, ili jednostavno kad uštekaš guraj gore-dolje (ne napred-nazad) i trebale bi proraditi

I meni se to desavalo sa novim slusalicama za mob. Ja kad bi ih gurnuo do kraja radila bi samo jedna, a kad malo izvucem obadve...kasnije mi se samo popravilo pokusaj par puta ih ubacivati i izbacivati i mislim da ce proraditi, bar je meni :D

Meni se kabel kod jedne slusalice zeznuo pa nije radila pa sam kupio nove :D

Znam ja sta ti je sa slusalicama. Pokvarene su !!!

Nema druge nego kupiti nove slusalice,nisu skupe..a posto idem u elektrotehnicku skolu ove pokvarene slusalice ce mi dobro doci...otvorim ih i gledam sta ima  :D
Citat: Dario_Choki poslato Oktobar 16, 2011, 20:43:19 POSLE PODNE
Ma sta kazes...

vjerovatno mozes traziti zamjenu za te slusalice , moj frend je imao problema isto tako neznam koja je vrsta bila ali je dobio zamjenu..

daj se pravite da vam je smijesno da ne ispadne glup.

Citat: Overlord poslato Oktobar 16, 2011, 16:22:38 POSLE PODNE
Eh ovako,uvijek imam neki problem sa slusalicama za LG kc550 i MP3..nakon nekog vremena samo jedna "sluska" prestane raditi a druga "sluska" radi normalno...znaci cujem samo na jednu "slusku"
Do cega je to?Da li je to do mene ili do slusalica
Pa kod mene se jednom desilo ako pojačam do kraja da mi radi samo jedna slušalica, a kad smanjim malo manje od najačeg one rade perfektno :)
Ali ako imaš račun odnesi ih na reklamaciju.
Znam i ja da si ti dobio ban i da si ispao gl*p.