[Pomoc]Vozila

Započeo JusT, Oktobar 14, 2011, 17:27:30 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

JusT

Skripta koju koristim:GF
Detaljan opis problema:Pomjesali su mi se ID-iovi auta.Udjem u  auto od policije i pise mi da nisam vozac busa

http://ch-slike.com/images/zHWSP.png
http://ch-slike.com/images/gupkt.png

Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Paco

To ti je poznato na GF modu daj dio skripte?!?!  :-[ :-[ :-\ :-* :'(

JusT

public IsACopCar(carid)
{
if(carid == LSPD1 || carid == LSPD2 || carid == LSPD3 || carid == LSPD4 || carid == LSPD5 || carid == LSPD6 || carid == LSPD7 || carid == LSPD8 || carid == LSPD9 || carid == LSPD10 || carid == LSPD11 || carid == LSPD12 || carid == LSPD13 || carid == LSPD14 || carid == LSPD15 || carid == LSPD16 || carid == LSPD17 || carid == LSPD18 || carid == LSPD19)
    {
return 1;
}
return 0;
}

if (IsACopCar(vehicleid) && !ispassenger)
{
if(PlayerInfo[playerid][pLeader]!=1 || PlayerInfo[playerid][pLeader]!= 2 || PlayerInfo[playerid][pLeader]!= 3) {}
    SendClientMessage(playerid, COLOR_RED, "(Odbijeno) {FFFFFF}   Niste policajac !");
    RemovePlayerFromVehicle(playerid);
}

Paco

Mislim da su ti se ID-ovi od auta pomjesali to ti je normalno u GF modu pogledacu malo u svoj modu pa cu vidit da ti dadnem

JusT

Citat: Paco poslato Oktobar 14, 2011, 17:41:38 POSLE PODNE
Mislim da su ti se ID-ovi od auta pomjesali to ti je normalno u GF modu pogledacu malo u svoj modu pa cu vidit da ti dadnem

Sta me zajebavas koji kurac?????

Citat: Paco poslato Oktobar 14, 2011, 17:41:38 POSLE PODNE
:D
normalno u GF modu???????????????????????????????????????
ja mislim da je to normalno u bilo kojem..
Kad dodajes nova auta uvijek dodaj iza zadnjeg auta pod ongamemodeinit i nece ti se mjesat idove
Vratio sam se ponovo ocekjute novi server...

dragan12

+ Moraces i kada dodas iza zadnjeg vozila da pomeris od kog do kog id-a je za CoS mislim da je to public IsAnOwnableCar pa pomeris za kolko si dodao.