Iphone 3GS 32gb

Započeo [LH]Prozivka, Oktobar 13, 2011, 21:36:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Molim vas da mi savetujete dali da uzmem iphone 3gs 32gb, i da mi kaze neko ko je imao susret sa njim dali je tesko pisati na njemu posto je touchscreen?

Ja ne bih uzeo taj 3gs za te pare moze se uzet neki sony/samsung/ili htc koji je dosta bolji sa npr android sistemom
[/center]

Drug mi daje za 140 eura tako da :)

Citat: [LH]Prozivka poslato Oktobar 13, 2011, 21:47:17 POSLE PODNE
Drug mi daje za 140 eura tako da :)

Jel kod tog sto ti drug daje kamera 2mp ili 3.2?
[/center]

Citat: [GG]Jeffrey poslato Oktobar 13, 2011, 21:46:07 POSLE PODNE
Ja ne bih uzeo taj 3gs za te pare moze se uzet neki sony/samsung/ili htc koji je dosta bolji sa npr android sistemom

Pa bolji je na iphoneu sistem nego android

3.2 je kamera, kako je kucati na njemu?

Citat: [LH]Prozivka poslato Oktobar 13, 2011, 21:55:15 POSLE PODNE
3.2 je kamera, kako je kucati na njemu?

Lakse nego na mobitelima koji nisu touch screen. ;)

Citat: Dario_Choki poslato Oktobar 13, 2011, 21:53:49 POSLE PODNE
Citat: [GG]Jeffrey poslato Oktobar 13, 2011, 21:46:07 POSLE PODNE

Pa bolji je na iphoneu sistem nego android

sistem je skoro isti pogledaj malo android i appleov os iste igre sve isto nema razlike a ovi telefoni imaju duplo jace karakteristike od ajfona npr samsung galaxy 9100 s 2 je 400 eura kod nas ima 1,2 ghz dual core procesor dok ajfon 4g 500 eura a procesor mu nije ni dual core o karakteristikama govorim android je veoma napredan operaitvni sistem za razliku od symbiana itd..

ON: Kupi taj telefon 140 eura je sasvim ok cijena,ako je kucanje je veoma lako kada se naviknes,najbolje ti je da uzmes fon od jarana kada izadjete napolje i isprobas kucanje i druge karakteristike,ali vidis sada se sve vise proizvode touch telefoni tako da je i kucanje lako meni je na cookiu prije godinu i nešto kada sam imao bilo veoma lako kucati lakse nego na ovim obicnim telefonima..
Moj savjet kupi taj iphone jeftin je..
[/center]

Ja ti ga preporučam,imao sam iskustva par tjedana sa njime.

Preporučam ti da uzmeÅ¡, iPhone ureÄ'aji su meÄ'u najboljim mobilnim telefonima i drugi po redu sa operacijskim sustavom iOS, znam puno o tome poÅ¡to imam iPhone 4 i zadovoljan sam, i vjerovatno od sad ostajem na iPhone ureÄ'ajima nadalje...

A i ako nisi čuo sada je izašao novi operativni sustav iOS 5 koji se moze instalirati na iPhone 3Gs, 4 i 4s tak da ti je to ok..

Ali cujem ako se prebacim na taj najnoviji ios5 onda da mi nece biti jailbreakovan i otkljucan telefon?

Citat: Chris poslato Oktobar 13, 2011, 22:19:39 POSLE PODNE
Preporučam ti da uzmeÅ¡, iPhone ureÄ'aji su meÄ'u najboljim mobilnim telefonima i drugi po redu sa operacijskim sustavom iOS, znam puno o tome poÅ¡to imam iPhone 4 i zadovoljan sam, i vjerovatno od sad ostajem na iPhone ureÄ'ajima nadalje...

A i ako nisi čuo sada je izašao novi operativni sustav iOS 5 koji se moze instalirati na iPhone 3Gs, 4 i 4s tak da ti je to ok..

a koji je prvi operativni sistem?
[/center]

Citat: [GG]Jeffrey poslato Oktobar 13, 2011, 22:31:57 POSLE PODNE
Citat: Chris poslato Oktobar 13, 2011, 22:19:39 POSLE PODNE
Preporučam ti da uzmeš, iPhone uređaji su među najboljim mobilnim telefonima i drugi po redu sa operacijskim sustavom iOS, znam puno o tome pošto imam iPhone 4 i zadovoljan sam, i vjerovatno od sad ostajem na iPhone uređajima nadalje...

a koji je prvi operativni sistem?
Prvi je dosao s prvim iPhone-om 2007 godine, i od onda se upgradeao, pa je sa 3g dosao 3.0, pa sa četvorkom 4.0 i sad sa 4s 5.0, i jednostavno se upgrade-a preko itunesa.
EDIT: A prvi na listi mobilnih operativnih sustava je Google Android, zato jer je besplatan.
Citat: [LH]Prozivka poslato Oktobar 13, 2011, 22:21:50 POSLE PODNE
Ali cujem ako se prebacim na taj najnoviji ios5 onda da mi nece biti jailbreakovan i otkljucan telefon?
Da vjerovatno ga neces moci jailbreakati još, ali ja ga ni nisam još uopce jer mi netreba... a kad izađe jailbreak a vjerujem da ce uskoro onda ces moc...
Poslednja Izmena: Oktobar 14, 2011, 10:23:15 PRE PODNE od Chris

Moj brat je imao IPhone, dobar je bio dok mu nije ispao iz dzepa.  :'(