free-rider aka. Goran_Fixman

Započeo free-rider, Januar 29, 2010, 15:17:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

E ovako ja sam Goran....zivim u BiH. Imam 17 godina. Idem u treci razred srednje el.tehnicke skole(Smjer=>tehnicar racunarstva), omiljeni predmet: programiranje :D.... mozda neki sada misle da sam lud, ali ozbiljan sam ;).... Igram na CH vec duze vremena, znaju me neki ovde mozda kao Goran_Fixman.... Oduvjek igram na CH, pokusao sam na nekim drugim serverima igrati na kratko, ali uvjek sam se vracao na CH....

Razlog zbog koga sam dosao na ovaj forum je, vjerovali ili ne, skriptanje.. .:P Poznajem vec C jezik, Pascal znam bolje ali C cu jos da usavrsim, poceo sam da citam PAwn-lang tutorial, na engleskom je ali nije mi problem, jer znam engleski, citam i neke knjige na engleskom...itd....

jos malo offSamp info(:P):
Treniram rukomet vec duze vreme, golman sam u gradskom klubu.... igramo u 2 ligi RS.... 3-ci smo za sada :) ide na bolje, hehe
eto ako jos nekoga zanima nesta neka pita, pozzz i nadam se da ce mo se druziti dugo i uspjesno... hehe

PS: za forum sam saznao preko googlea, ali najvise me inspirisao djurozerooo, neznam mu ovde nick :) procitao sam njegovu SAMP biografiju, i vidio da ako se stvarno potrudis imas sanse da naucis scriptat :)

Dobrodosao na forum!

Evo ti link do zoranovog[djuro_zero] profila: zerocoolos

Lamine Diarra

Dobrodosao i postuj pravila, ali se i zabavi malo :P ;D.

Ludi Grad

oooo Pozzz Gorane dobro nam dosao......nego koji GRAD u BiH/RS??????
Poslednja Izmena: Januar 29, 2010, 19:02:36 POSLE PODNE od [LG]MaX_PaYnE_

ako znas C onda ce ti biti jako lako naucit PAWN tj. samo je u nekim dijelovima sintaksa promijenjena i izabacena hrpa stvari kao pointeri, podatkovne vrste, itd.

Postuj pravila foruma to ti je najbitnije ovde i Dobrodosao!!! ;D

Citat: [LG]MaX_PaYnE_ poslato Januar 29, 2010, 19:02:18 POSLE PODNE
oooo Pozzz Gorane dobro nam dosao......nego koji GRAD u BiH/RS??????

Srpski brod...

Naravno da cuu postovati pravila....i da cu s ezabaviti :)) A za pawn da cu nauiti, hmm, nadam se, dosta sam motivisan... :)) pa sad vidicemo sta ce da bude :D

Dobro DoÅ¡ao!! Sreo si me na CH serveru  ;D
Ex CroHerze DM HEAD Administrator