[pomoc] razbijanje stakla

Započeo Danijel96.pwn, Oktobar 12, 2011, 21:17:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

jel ima neka mogucnost da od onih stakla wglasssmash   da napravim da se nemogu polupati i unistiti puskom
Respect: Gagi, Maki187, Phillips, TerminuS, Neno, Lepotic, [AL] K4[Я]!K3â,,¢, Gotti747

Paco

moze se samo napraviti da se opet spawnaju a da su neunistiva za to nisam cuo ako neko jest nek rekne kako i meni treba!

Ali to se u pawnu radi!
Poslednja Izmena: Oktobar 12, 2011, 21:24:42 POSLE PODNE od Paco

axa

valda ce neko nesto postati pa cemo saznati ako moze
Respect: Gagi, Maki187, Phillips, TerminuS, Neno, Lepotic, [AL] K4[Я]!K3â,,¢, Gotti747

jel na MTA skriptanje mislis ili na MTA map editor, ili na samp server ?
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

mislim na MPA editor

Nikako neide to je staklo koje je u singleplayer napravljeno da se lomi i tako je sada nemozes ti menjati GTA (msm mozes ali samo za sebe da ga modujes) :D
Ili mozda da se stavi neki objekat tu gde je staklo nzm stvarno....
Rescpect for:Gagi,Denis_Lapi,C++

Ako ti treba za SAMP server onda samo kopiraj vise puta na 1 mjestu to staklo i kad uniste jedno ostane drugo mislim da nema drugi nacin da ga ne unistis ili probaj nac neko drugo staklo, nadam se da sam barem malo pomogo :)
Izrada web aplikacija/desktop aplikacija, kontakt PM.
VPS/Dedi managment 'n' hosting @pm also.

jesi i to puno dobro je ovo sa duplim stakilima samo obelezim na staklo i klikam "C"

J4€k

Znas sto napravi nadi neki objket koji je "false tj da se na jednu stranu nevidi pa ga opkreni da se nevidi i on ce stiti staklo , Malo prije stakla ga stavi
Ali ako zelis da ti se na obe strane stakla vidi onda nemoguce

ok hvala videcu vec nesto