[Pomoc] MTA Save

Započeo Tong1950Po, Oktobar 06, 2011, 17:24:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vako iman problem sa MTA! Ja udem u MTA sve normalno idem da radim neku mapu ja poce radit NEW onda sam stvorija viskak Objekata i izbrisem te koji mi ne tribaju Objekti idem Save pa Test onda mi ostanu oni objekti koji sam IZBRISA! Kad radim mapu mogu izbrisat kad idem TEST onda mi se pojavi ti objekti! Ja mislim da me razumite! HVALA
Trazim Skriptera! Nagrada Head Admin

Reinstaliraj gta sa i mta i probaj oceli raditi

Citat: MEXO poslato Oktobar 06, 2011, 17:42:44 POSLE PODNE
Reinstaliraj gta sa i mta i probaj oceli raditi

a sto ne bi i sistem oborio ?

probaj sa instaliranjem najnovijih resursa.
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Ja tu nisam nista skuzija , neda mi se brisat i opet istalirat San Adreas mora cu ga ponovo skidat, skida mi se 2 dana -.-''Mozeli malo detaljnije objasnit?

http://mtasa-resources.googlecode.com/files/mtasa-1.1-resources-r803.zip Skini to extraktaj i stavi u MTA San Andreas 1.1\server\mods\deathmatch\resources Neznam po koji put ovo već govorim...
Poslednja Izmena: Oktobar 07, 2011, 21:07:29 POSLE PODNE od Nik Delgad

Ma skinija sam ja to ali mi nije nista jasno di triba to stavi!

Pa staviš u \MTA San Andreas 1.1\server\mods\deathmatch\resources

Ne kužim kak NEZNAŠ gdje stavit kad sam napisao GDJE TREBA STAVIT. Ako to neznaš nać onda neznaš koristit računalo.
Poslednja Izmena: Oktobar 23, 2011, 15:14:27 POSLE PODNE od Nik Delgad