[POMOC]Stalno crasha

Započeo ., Oktobar 04, 2011, 18:08:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

.

*

Detaljan opis problema:Znaci cim netko udje InGame prikaze mu 6 warninga dok je u intu.Cim izadje iz inta ili se porta do nekog kao admin mu crasha.
Skripta koju koristim:San Andreas RPG/DM Edit
Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično): //

moje misljenje je da ste prenatrpali spawn s nekim stvarima koje nesmiju tamo biti, ili ti nevalja nest u skripti odma na pocetku zato mu odma warninge spuca i srusi mu se igra.

.

*

Citat: Arch3r poslato Oktobar 04, 2011, 21:21:38 POSLE PODNE
moje misljenje je da ste prenatrpali spawn s nekim stvarima koje nesmiju tamo biti, ili ti nevalja nest u skripti odma na pocetku zato mu odma warninge spuca i srusi mu se igra.
No imamo problem koji je ovakav:

Dok je igrac i bilo kojem ,ali bilo kojem interioru ne crasha mu nego mu pokaze 6 warninga kad se logina i to je to.Cim izadje iz inta tj. dodje do inta broj 0 odmah mu crasha igru.To nije samo par igraca nego svima

Nekuzim se u skriptanje ni nista, molim ako sam u krivu da me isprave, no moze bit da ti je greska u Virtual Worldsovima ili nest slicno...

.

*

BUMP Hitno mi treba pomoc imao sma puno igraca na server jer nije kod kuce nego imam hosting trebam pomoc da vratim igrace

jesi mjenjo sta sad u zadnje vrijeme u skripti, i di, i sta?

.

*

Citat: Arch3r poslato Oktobar 04, 2011, 22:20:48 POSLE PODNE
jesi mjenjo sta sad u zadnje vrijeme u skripti, i di, i sta?
Ma normalno sve radim ubacujem komande i to nis puno

Problem takodjer kada upalim kao Homemade tj. samo za sebe IP 127.0.0.1 ono da sam igram onda ne crasha ,a kad ubacim na GPanl i udjem na server onda crasha