SA-MP 0.3d RC Faza [RC8]

Započeo Rotcod, Oktobar 01, 2011, 09:36:05 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Video bi vas da radite pod pritiskom i da vam forum od 500 (online dnevno) ljudi nabija to na nos.
Da vi bi napravili bolje siguran sam u to SARKAZAM
Poslednja Izmena: Oktobar 09, 2011, 18:39:16 POSLE PODNE od MicroD

Pa jednostavno otori temu u kojoj kaze da ne smaraju oko updatea jer je u pripremi i lepo ko pita kad ce update popije ban na par dana i resen posao ;)

A update mi se ne svidja
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: Gotti747 poslato Oktobar 09, 2011, 18:31:40 POSLE PODNE
Pa jednostavno otori temu u kojoj kaze da ne smaraju oko updatea jer je u pripremi i lepo ko pita kad ce update popije ban na par dana i resen posao ;)

A update mi se ne svidja
Jednostavno on nema 14 godina da se zamajava decicom koja cine 90% celog foruma i jednostavno tako bi pala popularnost sampa i jednostavno je da je jednostavno da je jednostavni jednostavno  ;D

A kako bi to opala popularnost SA:MP-a ? tako sto bi banovao na par dana botove koji smaraju za update ? veruj mi da ne bi, prvo sto bi se oni opametili i posle bana bi se vratili na forum, a i 80% igraca SA:MP-a ne prati samp forum a jos gore da ima account tamo..
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Ja koji nisam stručnjak u c++ i neznam ga najbolje bolji bi update napravio nego on u ovom vremenu. Neznam šta on čeka pola godine da izbaci neku RC verziju koja ima jednu novu funckiju ili dvije. Nebitno sada. Šta ladi jaja? Okreće one pare na hosted listi i nikom ništa. Ja ne razumijem od kad je dopušeno zarađivat na nečijoj igri.
Poslednja Izmena: Oktobar 09, 2011, 21:59:47 POSLE PODNE od Nik Delgad

Loše , vidi se da nemari uopće , možda je istrošio ideja ili mu se uopće više neda čitati naše ideje i praviti ih.

Citat: MicroD poslato Oktobar 09, 2011, 18:40:10 POSLE PODNE
Jednostavno on nema 14 godina da se zamajava decicom koja cine 90% celog foruma i jednostavno tako bi pala popularnost sampa i jednostavno je da je jednostavno da je jednostavni jednostavno  ;D

Kako ti znaš da baš 90% su djeca? Znaš ti koliko tamo ljudi ima preko 17,18g i kako nema vremena par mjeseci radi 2 funkcije toliko o vremenu...
www.falloutboyrock.com
Listening since 2004 and never going to stop.
----------------------------------------------------------

Jedino su RC 1 i 2 bili dobri za RC verzije (mada ni to dovoljno), 3 i 4 su nule.. videcemo dalje.. ;)

Blah, RC5 is here... Opet ništa primamljivo

nista sta ce mi posluzit!

BEZVEZE!
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Ako nema nista primamljivo pa se ti odjavi sa foruma i sa sampa i predji an mta  :-* Neblati neciji trud i rad  :-X

Download je dodat!

Ispravljen jedan link!
Poslednja Izmena: Oktobar 11, 2011, 17:10:59 POSLE PODNE od MicroD

RC5 - veoma dobar update !

zanimljiv callback:

forward OnPlayerGiveDamage(playerid, damagedid, Float:amount, weaponid); 

popravljen bug sa SetPlayerTeam i dodati su skinovi koji su nedostajali, konacno nesto dobro posle RC2 !

Citat: MicroD poslato Oktobar 11, 2011, 16:56:10 POSLE PODNE
Ako nema nista primamljivo pa se ti odjavi sa foruma i sa sampa i predji an mta  :-* Neblati neciji trud i rad  :-X

Nisam rekao da nevalja, već sam rekao da nema ništa primamljivo (nešto novo, samo funkcija koju je djelomično moguće isskriptati

A što se tiče setplayetteam, sada kada ima OnPlayerTake/GiveDamage je moguće naskriptati...

Ma ne serite vise, sta god uradi dobro je, serete po cojeku, a kladit se mogu da niko od vas nezna ni plugin napravit, pravite sebi plugine i radite sta ocete, isti je program, isti jezik, nemojte jebavat covjeka.

malo po malo pa ce lik i odlican update napravit pa ce bit odlicno onda