[pomoc] login i register system

Započeo [VG] Moren0, Septembar 28, 2011, 15:47:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Carlito's RP
Detaljan opis problema: e udem na server i izbaci mi samo da se registrujem ja kucam /regster i izbaci mi da nemogu ukucati nijednu komandu pre logina :S
neznam sta mu je pa ako neko zna rjesenje da mi kaze..
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

/register sifra

pa

/login sifra

i kad se ulogiras onda mozes komande koristit
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

ma nece probao sam , ne reaguje kad kucam nista se desava :S, mozda sam sta s*ebo u modu kad sam prevodio ali nevjerujem posto neam ni jednog errora ni warninga ..

EDIT: nije do moda probao sam orginalni Carlito's RP i nece ni na njemu :S
Poslednja Izmena: Septembar 28, 2011, 18:57:35 POSLE PODNE od Enes_Sinanovic

ukucaj ti /register pass i onda /login i pass
ali kad ukcas /login moras ukcat pass koji si unio tokom /register nece ti nista pojavit da pise npr Registrovan si ili tako tog nema samo uradi ovakoako ne moze daj nam linije te od komande
Pravim modove i FS-ove javite mi se na PM za drugo samo $$$$$$$$$

da, ali tu nastaje problem nema uopste komande /register i /login u modu :S..pogledajte Carlito's RolePlay i vidicete, nekom hoce nekom nece da otvori dialog..

Citat: Enes_Sinanovic poslato Septembar 28, 2011, 20:53:33 POSLE PODNE
da, ali tu nastaje problem nema uopste komande /register i /login u modu :S..pogledajte Carlito's RolePlay i vidicete, nekom hoce nekom nece da otvori dialog..

hhahahahahah pa jel ti sebe cujes te komande uopste nema u modu pa kako ces se prijavit ako je nema hhaha
Pravim modove i FS-ove javite mi se na PM za drugo samo $$$$$$$$$