[POMOC] - Oko logina

Započeo elemental., Septembar 23, 2011, 20:20:21 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: NX edit
Detaljan opis problema: Ovako, ja stavim pod public OnPlayer login ovo:

SCM(playerid, COLOR_LIMEGREEN, "____________________________________________________________________________");
   SCM(playerid, COLOR_LIMEGREEN, "");
SCM(playerid, COLOR_LIGHTBLUE, "                       Cyclone Gaming RolePlay server");
   SCM(playerid, COLOR_YELLOW, "            Dobrodosao nazad %s. Lijepo te opet vidjeti na serveru.");
   SCM(playerid, COLOR_LIMEGREEN, "____________________________________________________________________________");

i konzlola mi se ugasi...

Dodam pod OnPlayerConnect, isto

Dio skripte: Evo gore ;)
Poslednja Izmena: Septembar 23, 2011, 20:20:35 POSLE PODNE od [CY:RP & BM] ¤ SpaMaster ¤

SCM(playerid, COLOR_YELLOW, "            Dobrodosao nazad %s. Lijepo te opet vidjeti na serveru.");

obrisi ovo ^^

Citat: ♣ K4[Я]!K3â,,¢ ♣ poslato Septembar 23, 2011, 20:29:45 POSLE PODNE
SCM(playerid, COLOR_YELLOW, "            Dobrodosao nazad %s. Lijepo te opet vidjeti na serveru.");

obrisi ovo ^^

Zasto ? Dali ce mi to rijesiti problem ?

Citat: [MTA] Cone poslato Septembar 23, 2011, 20:33:11 POSLE PODNE
Valjda ide SendClientMessage ne SCM

Isto ti je to...

S = Send
C = Client
M = Message...

NX mod moze tako imati...
Poslednja Izmena: Septembar 23, 2011, 20:36:02 POSLE PODNE od [CY:RP & BM] ¤ SpaMaster ¤

jest da je isto ali probaj stavit sendclientmessage nista te nekosta probati
Poslednja Izmena: Septembar 23, 2011, 20:45:59 POSLE PODNE od danijel123
Respect: Gagi, Maki187, Phillips, TerminuS, Neno, Lepotic, [AL] K4[Я]!K3â,,¢, Gotti747

Citat: [CY:RP & BM] ¤ SpaMaster ¤ poslato Septembar 23, 2011, 20:33:20 POSLE PODNE
Zasto ? Dali ce mi to rijesiti problem ?

SCM(playerid, COLOR_YELLOW, "            Dobrodosao nazad %s. Lijepo te opet vidjeti na serveru.");

%s - viÅ¡ak O.o  (wiki.sa-mp.com)

%s koristis za format i jos ponesto...
primjer :

format(string, sizeof string,"Dobrodosao %s na server", playerid);
SendClientMessage(playerid,COLOR_YELLOW,string);

a  u SendClientMessage stavljas ime formata, ili ako nemas formata samo text bez %s :) Jer ce %s u SendClientMessage  da ti crasha server  :P

EDIT : Ako sam pogrjesio neki dio mog objesnjanja nemoj te se ljutiti i ja sam pocetnik :P

Citat: [MTA] Cone poslato Septembar 23, 2011, 20:33:11 POSLE PODNE
Valjda ide SendClientMessage ne SCM

Cone ubuduce da  znas da ako uradi  #define SCM SendClientMessage onda mu je to isti qrac :D

Poslednja Izmena: Septembar 23, 2011, 21:30:47 POSLE PODNE od [EM] FyoDoR