[Pomoc]Auta

Započeo Medis, Septembar 23, 2011, 16:02:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Moja skripta
Detaljan opis problema:JA sam dodao autA NA buy i sada kako da napravit u skripti da mogu dodati koliko ce auta biti jel ide new CarInfo[10] ovo je primjer jel ide tako ili ne ako moze neko reci molim vas UNAPRIJED HVALA
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://
Pravim modove i FS-ove javite mi se na PM za drugo samo $$$$$$$$$

Citat: Medis poslato Septembar 23, 2011, 16:02:39 POSLE PODNE
Skripta koju koristim:Moja skripta
Detaljan opis problema:JA sam dodao autA NA buy i sada kako da napravit u skripti da mogu dodati koliko ce auta biti jel ide new CarInfo[10] ovo je primjer jel ide tako ili ne ako moze neko reci molim vas UNAPRIJED HVALA
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

ev ti primjer

new AutoInfo[10][aInfo];

enum aInfo
{
i sad ovdje stavljas npr boje ,lokaciju , za vlasnika itd...
};
Vratio sam se ponovo ocekjute novi server...

ali de malo bolje objasni nisam te skonto plz objasni detaljno  :'(

Citat: Medis poslato Septembar 23, 2011, 18:46:06 POSLE PODNE
ali de malo bolje objasni nisam te skonto plz objasni detaljno  :'(

reci sta ne razumijes...
ako neznas radit autoslaon od 0 uzmi neki i edit pa s vremenom editujes i prilagodavas sebi..
Vratio sam se ponovo ocekjute novi server...

Ali ja bi zelio auto salon svoj ne zelim da edit-ujem druge skripte jel su vecinom onde edit necega tako ako bi mi objasnio ok ako ne ok..............
jel radim mod od 0 svoj mod i glupo bi bilo da je auto salon edit :D

probacu da ti objasnim

vidi kada dodajes auto salon udjes u server stvoris neki auto pa onda /save i uzmes kordinate

pa onda odes u skripterfiles i udjes u cars i tu dodas auta

pa onda odes u gm crtl+f carinfo pa dodas kolk si ubacio naprimer pise ti carinfo [10] a ti si dodo jos 5 i onda prepravis na carinfo[15]

kada si to uradio stisnes ctrl+f upise IsAnOwnableCar gore premotas dva puta i prepravis i tu vise auta

neverujem da si me skonto ali mozda ti nesto pomogne

nisam strucnjak u pisanju nekih tutova
Respect: Gagi, Maki187, Phillips, TerminuS, Neno, Lepotic, [AL] K4[Я]!K3â,,¢, Gotti747

Citat: danijel123 poslato Septembar 23, 2011, 20:15:46 POSLE PODNE
probacu da ti objasnim

vidi kada dodajes auto salon udjes u server stvoris neki auto pa onda /save i uzmes kordinate

pa onda odes u skripterfiles i udjes u cars i tu dodas auta

pa onda odes u gm crtl+f carinfo pa dodas kolk si ubacio naprimer pise ti carinfo [10] a ti si dodo jos 5 i onda prepravis na carinfo[15]

kada si to uradio stisnes ctrl+f upise IsAnOwnableCar gore premotas dva puta i prepravis i tu vise auta

neverujem da si me skonto ali mozda ti nesto pomogne

nisam strucnjak u pisanju nekih tutova

nesto sam skonto nesto ne nisam skonto ovo isanownablecar to nisma nikako ali ovo ostalo jesam :D ali porblem je gdje da dodam carinfo jel nema nikako u modu carinfo jer je od 0 radit

i jos nesto posto sam milio DM server napravit pa kad sam pravio ono /veh ne mogu da ta vozila sad unistim kako bi to mogo unistit da ne postoji

i ako bi mogo objasnit kako napravit auta za pd npr.

aj ti meni lepo napisi sta ti treba lepo pa ti ja napravim !!
Respect: Gagi, Maki187, Phillips, TerminuS, Neno, Lepotic, [AL] K4[Я]!K3â,,¢, Gotti747

lepo ja trebam ovako da mi pokazes kako ubacit auto salon detaljno ne nabrzinu :D
onda da ne otvaram sto temi ta mi kazes kako napravit auta za pd npr ili fbi npr
i rent za bicikla/aute eto to :D

idemo redom carinfo dodas na pocetak skripte tamo de ti je new pa kada ti se svi new zavrse dodas ovako

1)
new CarInfo[KOLKO KOLA IMAS][cInfo];

ako nemas u gm public IsAnOwnablecar onda ga dodaj evo ti

public IsAnOwnableCar(vehicleid)
{
   if(vehicleid >= 230 && vehicleid <= 454) { return 1; }
   return 0;
}

ovo 230 to su mi neka kola za organizacije i poslove a to znaci odakle da ti budu auti na prodaju
znaci od broja kola 230 pa nadalje su kola na prodaju od 230 do 454 kod mene u gm su na prodaju

jel si sad skonto ??
Poslednja Izmena: Septembar 23, 2011, 21:01:35 POSLE PODNE od danijel123

ii ako bi mi mogo reci kako da unistim auta STO su napravljena sa /veh posto sam isprobavo nesto ne mogu ta vozila niakko unistit

jel su ti ona sacuvana u gmu?

pod AddStaticVehicle
ili     AddStaticVehicleEx

ako nisu ako si ih ti samo stvorio a nista nisi ubacivo u gm

onda samo restartujes server ili ga upalis i ugasis i sva ta kola na veh stvorena ce nestati ko da nikad nisu ni bila

Citat: danijel123 poslato Septembar 23, 2011, 20:58:03 POSLE PODNE
idemo redom carinfo dodas na pocetak skripte tamo de ti je new pa kada ti se svi new zavrse dodas ovako

1)
new CarInfo[KOLKO KOLA IMAS][cInfo];

ako nemas u gm public IsAnOwnablecar onda ga dodaj evo ti

public IsAnOwnableCar(vehicleid)
{
   if(vehicleid >= 230 && vehicleid <= 454) { return 1; }
   return 0;
}

ovo 230 to su mi neka kola za organizacije i poslove a to znaci odakle da ti budu auti na prodaju
znaci od broja kola 230 pa nadalje su kola na prodaju od 230 do 454 kod mene u gm su na prodaju

jel si sad skonto ??

kad ubacim ovo carinfo i to evo izbaci mi ove errore
C:\Users\Computer\Desktop\medis\Mode\CroBiH\gamemodes\crobih.pwn(554) : error 001: expected token: "{", but found "new"
C:\Users\Computer\Desktop\medis\Mode\CroBiH\gamemodes\crobih.pwn(588) : error 010: invalid function or declaration
Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

2 Errors.