Krada

Započeo Paco_Tudjan, Januar 21, 2010, 17:48:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

ovako zanima me nesto u vezi sampa nisam iskusan u sampu bas sve mi je skoro nepoznanica i tako igram ja vec skoro mjesec dana i skupljao sam lovu i skupio 50 k i dosao neki lik do mene i kaze ajde daj 30 k i dobis reket bizza ajde zasto nebi i dam ja njemu i onda meni napise....hehe hvala sto si mi dao..do 50 smijes xd???? i prevario me sto sad ja mogu napravit mogu ga tuzit ili sto?

Citat: Paco_Tudjan poslato Januar 21, 2010, 17:48:33 POSLE PODNE
ovako zanima me nesto u vezi sampa nisam iskusan u sampu bas sve mi je skoro nepoznanica i tako igram ja vec skoro mjesec dana i skupljao sam lovu i skupio 50 k i dosao neki lik do mene i kaze ajde daj 30 k i dobis reket bizza ajde zasto nebi i dam ja njemu i onda meni napise....hehe hvala sto si mi dao..do 50 smijes xd???? i prevario me sto sad ja mogu napravit mogu ga tuzit ili sto?

Hehe, kao prvo ides na forum od tog servera na kojem igras i tamo se zalis a ako mislis ga tuzit na sudu neide to tako...

A ako igras na croherzi onda nemos nis dobit posto je dozvoljena prevara do 50k

nastoe

Ali moras imati sliku,bez slike nista

turker_kc

Citat: bobi98 poslato Januar 21, 2010, 18:26:18 POSLE PODNE

Pa to je RP da ima novcanih prevara...

Citat: panda poslato Januar 21, 2010, 21:28:27 POSLE PODNE
Citat: bobi98 poslato Januar 21, 2010, 18:26:18 POSLE PODNE

Pa to je RP da ima novcanih prevara...

Kolko god to bilo RP nije u rede pocetnike tako varat.Samo ih se potjera,mislim sami sebi nanose stetu.

Lol kojeg RPa, ajde ti dodi u RL "ajde daj mi 30 000$ i ja ti dam reket", "jao pa moze" /me daje pare. "Hehe hvala sto si mi dao" i samo nestane jer to je RP? lol  ;D
Respekt: [H]265, John, [03]Garsino, LordShigi, Dujma, Carlsson, Randy, Jacobs, Hu5o, Toni, Lukas, Curtis, Ivo, Hawks, Jack, Koksildo, gonss

Haha OMG => http://zaslike.com/files/9rd5urq94yqagvdsx3i.png [ovo nema nigdje]

turker_kc

Citat: [GG] ZicMortal poslato Januar 21, 2010, 22:26:23 POSLE PODNE
Lol kojeg RPa, ajde ti dodi u RL "ajde daj mi 30 000$ i ja ti dam reket", "jao pa moze" /me daje pare. "Hehe hvala sto si mi dao" i samo nestane jer to je RP? lol  ;D

Vidim da imas inteligenciju telefonske govornice ali uredu...

Prevare u SA:MP-u i u RLu naravno da su drugacije debilu lol

ali opet, prevare su RP (dobro izvedene)

Citat: panda poslato Januar 21, 2010, 23:34:13 POSLE PODNE

Prevare jesu RP ali nikako nisu dobro izvedene, npr. netko dodje [upozna se] do ovoga koji mu nudi taj reket i sta ovaj mu dade pare, i on kaze "haha ovo je prevara" mislim koeg RPa  :(
Respekt: [H]265, John, [03]Garsino, LordShigi, Dujma, Carlsson, Randy, Jacobs, Hu5o, Toni, Lukas, Curtis, Ivo, Hawks, Jack, Koksildo, gonss

Haha OMG => http://zaslike.com/files/9rd5urq94yqagvdsx3i.png [ovo nema nigdje]

Lamine Diarra

Citat: [GG] ZicMortal poslato Januar 21, 2010, 23:36:37 POSLE PODNE

Prevare jesu RP ali nikako nisu dobro izvedene, npr. netko dodje [upozna se] do ovoga koji mu nudi taj reket i sta ovaj mu dade pare, i on kaze "haha ovo je prevara" mislim koeg RPa  :(

Onda je to PG xD. 30k(kolko mu je ovaj dao) nije niÅ¡ta, ali je pitanje je dal je početnik lvl 1 ili veći lvl ;D, jer ako je veći lvl sigurno ima viÅ¡e para nebi žalio zobg malih jadnih 30k :(.   

Citat: [BM]Alex poslato Januar 21, 2010, 23:43:32 POSLE PODNE
Citat: [GG] ZicMortal poslato Januar 21, 2010, 23:36:37 POSLE PODNE

Onda je to PG xD. 30k(kolko mu je ovaj dao) nije niÅ¡ta, ali je pitanje je dal je početnik lvl 1 ili veći lvl ;D, jer ako je veći lvl sigurno ima viÅ¡e para nebi žalio zobg malih jadnih 30k :(.   

Ekonomska situacija na serveru nije svugdje jednaka.