Koksildo, why? (ne pravda)

Započeo Marko_Bavarac, Septembar 12, 2011, 20:33:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Ja sam N1n0. (mnogi me ne znate, ali ja sam pre bio aktivan na ovom forumu (pre bana), evo mog starog profila (banovan je): http://balkan-samp.com/forum/index.php?action=profile;u=1748 )
Zanima me zasto sam dobio ban?
Evo svima da objasnim situaciju, tadasnji yamaha (sada koksildo) me je banovao zbog rasprave medju nama, rasprava je nastala tako sto se ja nisam slagao sa njegovim misljenjom (nisam krsio nikakva pravila ni slicno), pokusao sam da ga kontaktiram i da resimo to, ali on me ignorisao. (to se desilo veoma davno, pre nekih 3-4 meseca)

Ne zelim da smaram nikoga, samo me zanima zasto sam dobio ban, jer nista nisam radio tako da ispada da globalni modeator zloupotrebljava svoju funkciju.
Ako sam nesto zresio onda mi javite pa da dobijem ban ponovo..

Hvala na razumevanju. :P
Poslednja Izmena: Septembar 12, 2011, 20:33:45 POSLE PODNE od Marko_Bavarac

Ako si dobio ban sigurno je morao biti nekakav razlog. Svaka priča ima dvije strane, pa zato čekaj da ti on odgovori.

Ali jednu stvar moraÅ¡ znati: Sa administracijom (osobljem bilo kojeg foruma opčenito, ili servera, vrijedi za oboje) se nemaÅ¡ Å¡ta raspravljati. IznoÅ¡enje vlastitog miÅ¡ljenja je jedno, a rasprava je sasvim drugo. A svi znamo da rasprave idu svugdje, od konkretnih zaključaka, do svaÄ'a, banova i gluposti -.-. To je veoma Å¡irok 'spektar' xD.

Respekt: [H]265, John, [03]Garsino, LordShigi, Dujma, Carlsson, Randy, Jacobs, Hu5o, Toni, Lukas, Curtis, Ivo, Hawks, Jack, Koksildo, gonss

Haha OMG => http://zaslike.com/files/9rd5urq94yqagvdsx3i.png [ovo nema nigdje]

Citat: [ED] ZicMortal poslato Septembar 12, 2011, 22:06:28 POSLE PODNE
Ako si dobio ban sigurno je morao biti nekakav razlog. Svaka priča ima dvije strane, pa zato čekaj da ti on odgovori.

Ali jednu stvar moraÅ¡ znati: Sa administracijom (osobljem bilo kojeg foruma opčenito, ili servera, vrijedi za oboje) se nemaÅ¡ Å¡ta raspravljati. IznoÅ¡enje vlastitog miÅ¡ljenja je jedno, a rasprava je sasvim drugo. A svi znamo da rasprave idu svugdje, od konkretnih zaključaka, do svaÄ'a, banova i [cenzura]osti -.-. To je veoma Å¡irok 'spektar' xD.

Slazem se sa Zic-om mada neznam niti me zanima povod te svadje ili pricanja ili pak pokusaj izmedju vas dvoje .. Kako je to ispalo neznam bolje da nisi napravio ovu temu po meni vec sa njim da popricate na PM na sasvim normalan nacin i resite to .. Banom i tim glupostima necete nigde stici i svadjom potrebno je samo lepo popricati i sve ce se resiti nema od svadje nista ako je bila .. Izvinjavam se sto sam postao iako nemam prava da se mesam u ovo ali pak ti rekoh ja bolje na PM resite to na normalan nacin :)

cristiane

Citat: Marko_Bavarac poslato Septembar 12, 2011, 20:33:20 POSLE PODNE
Ja sam N1n0. (mnogi me ne znate, ali ja sam pre bio aktivan na ovom forumu (pre bana), evo mog starog profila (banovan je): http://balkan-samp.com/forum/index.php?action=profile;u=1748 )
Zanima me zasto sam dobio ban?
Evo svima da objasnim situaciju, tadasnji yamaha (sada koksildo) me je banovao zbog rasprave medju nama, rasprava je nastala tako sto se ja nisam slagao sa njegovim misljenjom (nisam krsio nikakva pravila ni slicno), pokusao sam da ga kontaktiram i da resimo to, ali on me ignorisao. (to se desilo veoma davno, pre nekih 3-4 meseca)

Ne zelim da smaram nikoga, samo me zanima zasto sam dobio ban, jer nista nisam radio tako da ispada da globalni modeator zloupotrebljava svoju funkciju.
Ako sam nesto zresio onda mi javite pa da dobijem ban ponovo..

Hvala na razumevanju. :P
Posjeti se ove teme. Poslije toga si dobio ban na 5 dana,nakon unbana ponovo si mi počeo sr*ati na PM i tad si zaslužio trajno uklanjanje sa foruma.Uostalom nemam namjeru da se tebi pravdam,niti bilo kome drugom,pogotovo kad je riječ o tome zašto sam koga banao,a svi dobro znate razloge,kada dobijete ban.

Isto tako i na taj račun ćeš dobiti ban,ali nakon 24 sata,jer dajem ti 24 sata da uložiš žalbu na mene (-Co) Administratorima,pošto vidim da se žališ,ali ne možeš na ovaj naćin - javno.